Autovuokraamo Saksa

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Saksa

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Saksa sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Saksa miniopas

Saksa
Autonvuokraus Saksa

Etsitkö edullista ja luotettavaa autonvuokrausta Saksasta? Vuokra-autolla lomalle lähteminen on maassa erittäin suosittua, sillä se tarjoaa hyviä kulttuurielämyksiä sekä upeaita luontonähtävyyksiä, joihin tutustua. Vuokra-auton varaamista suositellaan hyvissä ajoin ennen lomaa. Näin varmistut, että saat juuri omia tarpeitasi vastaavan auton halvimpaan mahdolliseen hintaan. Pidäthän mielessä, että vuokra-autot ovat erittäin kysyttyjä yleisen lomakauden aikaan, ja edullisimmat autot varataan ensimmäisenä.

Voit valita, haetko vuokra-auton saapuessasi lentokentälle vai noudatko sen kaupungin keskustasta.

Tietoa Saksasta

Saksa sijaitsee Keski-Euroopassa, ja siellä asuu hieman yli 80 miljoonaa ihmistä (2013). Saksan naapurimaita ovat Tanska, Ranska, Luxemburg, Belgia, Hollanti, Sveitsi, Itävalta, Tŝekki ja Puola.

Saksalla on myös rantaviivaa Pohjanmerellä ja Itämerellä.

Maan pohjoisosissa maisemat on lähinnä tasaista, kun taas maan keskiosissa on enemmän kukkuloita ja mäkiä. Etelä-Saksassa on vuoristoisempia alueita. Kauimpana etelässä Alppeja kohti mentäessä maisemaa hallitsevat korkeat vuoret.

Saksan pääkaupunki Berliini on maan suurin kaupunki, ja siellä asuu 3,4 miljoonaa (2010) ihmistä. Berliini sijaitsee Saksan koillisosassa, ja se on suosittu turistikohde monien nähtävyyksiensä vuoksi.

Muita merkittäviä kaupunkeja ovat Hampuri, Munchen, Köln, Frankfurt ja Stuttgart.

Saksassa on jokaiselle jotakin. Haluatpa sitten kaupunkiloman ja vaikuttavia nähtävyyksiä, upeaa arkkitehtuuria ja mielenkiintoisia museoita, rantaloman Pohjois-rannikolla tai talviurheiluloman Alpeilla maan Etelä-osassa – Saksasta löydät kaiken. Sieltä löytyy myös lukuisia golfkenttiä, luonnonpuistoja ja huvipuistoja.

Viisi suosituinta turistikaupunkia Saksassa ovat Berliini, Mûnchen, Hampuri , Dresden ja Frankfurt.

Liikenne

Saksan infrastruktuuri on hyvin kehittynyttä ja tiet ovat hyvässä kunnossa. Paikallinen ajotyyli on helppo omaksua, sillä liikennesäännöt ovat pitkälti samat kuin Suomessa. Saksan moottoriteillä (”Autobahn”) ei ole nopeusrajoituksia, mutta ei ole silti suositeltavaa ajaa yli 130 km/h.

Maalaisteillä nopeusrajoitus on 100 km/h ja kaupungeissa/taajama-alueilla 50 km/h.

Saksassa rattijuopumuksen raja on 0,5 grammaa alkoholia litrassa verta. Alle 21-vuotiaille kuljettajille raja on 0,0 g/l.

Moottoriteillä ei ole tietulleja.

Romanttiseksi tieksi kutsuttu ”Romantische Strasse” -tie on turistien suosima kaunis maalaistie Etelä-Saksassa. Sen pituus on 366 kilometriä , ja se kulkee Würzburgin ja Füssenin välillä. Tien varrelta löytyy upeita maisemia, historiallisia kyliä ja useita kauniita linnoja.

Ajovinkkejä

Vuokraamalla auton Saksassa sinulla on loistava tilaisuus nähdä enemmän, eikä sinun tarvitse miettiä julkisen liikenteen aikatauluja.

Ajaminen Berliinin keskustassa voi kuitenkin olla stressaavaa, eikä sitä suositella kokemattomille kuljettajille. Parkkipaikan löytäminen on usein hankalaa. Mikäli ajat Saksan suurimmissa kaupungeissa, kannattaa suunnistamisen helpottamiseksi harkita vuokra-autoa, jossa on GPS.

Frankfurt

Frankfurt (Frankfurt am Main) sijatsee Saksan luoteisosassa, ja se on Hessen maakunnan suurin kaupunki. Siellä asuu lähes 700 000 ihmistä, ja se on yksi Euroopan tärkeimpiä talous- ja kulttuurikaupunkeja. Frankfurt on tunnettu pilvenpiirtäjistään sekä kaupungin halki virtaavasta Main-joesta. Frankfurtissa on paljon nähtävää ja koettavaa, sillä kaupungissa on yli 60 museota ja taidegalleriaa. Sieltä löytyy myös kasvitieteellisiä puutarhoja, oopperataloja ja konserttihalleja sekä teattereita. Frankfurtissa järjestetään säännöllisesti festivaaleja, tapahtumia ja muita esityksiä.

Kaupungin kansainvälinen lentokenttä Frankfurt Airport (FRA) sijaitsee 12 kilometriä lounaaseen kaupungin keskustasta, ja se on yksi Euroopan vilkkaimmista lentokentistä. Terminaaleissa 1 ja 2 on molemmissa omat autonvuokraamonsa: Avis, Hertz, Budget, Enterprise, Sixt, National ja Advantage.

Vuokraamalla auton Frankfurtista sinulla on vapaus tutustua myös alueisiin kaupungin ulkopuolella. Heidelbergin kaunis kaupunki sijaitsee 90 kilometriä etelään Frankfurtista, ja se on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Heidelbergissä on noin 150 000 asukasta, ja se on tunnettu historiastaan. Vanhassa kaupungissa Neckar-joen yläpuolisella kukkulalla voit vierailla Heidelbergin linnassa. Linna on yli 700 vuotta vanha, ja sen puutarhasta aukeaa kaunis näkymä kaupungin ylle. Karl Theodor-Brücken vanha silta vuodelta 1788 on myös suosittu nähtävyys Heidelbergissä.

Toinen käymiskohde on pieni, romanttinen keskiaikainen kaupunki Rothenburg ob der Tauberg, joka sijaitsee 182 kilometriä kaakkoon Frankfurtista. Sen historiallinen keskus on listattu Unescon maailmanperintölistalle. Siellä voit ihastella kaupungin muureja 1300-luvulta, vanhan tyylisiä taloja ja 1400-luvulta peräisin olevaa St. Jamesin kirkkoa.

Köln

Köln sijaitsee Saksan länsiosassa Rhine-Westphalian Pohjoispuolella. Kaupunki on Rein-joen rannalla, ja siellä asuu lähes miljoona ihmistä. Köln on kuuluisa tuomiokirkostaan – Kölnin Katedraali on yksi Unescon maailmanperintökohteista. Sen rakentaminen aloitettiin vuonna 1248, mutta se valmistui vasta vuonna 1880. Katetdraalissa on kaksi tornia, jotka ovat 157 metriä korkeita.

Kölnin vanhakaupunki on tunnettu ainutlaatuisesta ilmapiiristään, kaupoistaan, panimoistaan, aukioistaan ja majataloistaan.

Muita suosittuja maamerkkejä ja nähtävyyksiä Kölnissä ovat muun muassa vuodelta 1569 peräisin oleva kaupungintalo, Roomalais-saksalainen museo sekä lukuisat muut museot. Kaupungissa on myös eläintarha, jonne pääsee halutessaan kaapelihissillä Rein-joen yli.

Lentokenttä Cologne Bonn International Airport (CGN) sijaitsee 16 kilometriä kaakkoon kaupungin keskustasta, ja se on Saksan neljänneksi suurin lentokenttä. Useilla autonvuokraamoilla, kuten Avis, Enterprise, Europcar, Hertz ja Sixt, on toimistot siellä.

Vuokraamalla auton Kölnistä voit helposti tehdä päiväretkiä läheisiin kaupunkeihin tai muita lyhyitä retkiä alueella. Yksi vinkki on ajaa Lindlariin, joka on kaupunki 35 kilometriä itään Kölnistä. Lindlarissa suosittu vierailukohde on ulkoilmamuseo Bergische Freilichtmuseum Lindlar. Siellä voit tutustua siihen, kuinka paikalliset elivät ja työskentelivät noin sata vuotta sitten. Kauniilla alueella on paljon rakennuksia 1800- ja 1900-luvuilta.

Suosittu turistikohde on myös 20 kilometrin ajomatkan päässä Kölnistä etelään sijaitseva kaupunki Brühl. Brühl on tunnettu kahdesta kauniista linnastaan, jotka ovat Augustusburgin linna vuodelta 1768 ja Falkenlustin linna vuodelta 1740. Molemmat kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin, ja niissä on barokkityyliset puutarhat ja puistot.

Brühlista löydät myös huvipuisto Phantasialandin, joka on suosittu koko perheen vierailukohde.

Stuttgart

Stuttgart sijaitsee Lounais-Saksassa, ja se on Baden-Württembergin alueen pääkaupunki. Kaupungissa asuu noin 600 000 ihmistä, ja se on tärkeä liikenteen keskus. Stuttgart sijaitsee Neckar-joen varrella ja on yksi Etelä-Saksan rikkaimmista kaupungeista. Suosittu nähtävyys kaupungissa on Alte Schlossin vanha linna 1500-luvulta. Nykyään siellä toimii maakuntamuseo ”Landesmuseum Württemberg”. Kaupungissa on myös myöhäisgoottilainen kirkko, kasvitieteellinen ja eläintieteellinen puutarha, planetaario, teatteri ja konserttisali. Voit myös vierailla kaupungin kahdessa automuseossa: Mercedes Benz -museossa tai Porsche-museossa.

Kansainvälinen lentokenttä Stuttgart Airport (STR) sijaitsee 12 kilometriä etelään kaupungin keskustasta. Terminaalista 3 löydät useita autovuokraamoita, kuten Avisin, Budgetin, Enterprisen, Europcarin, Hertzin, Sixtin ja Rent a Terstappenin.

Vuokraamalla auton Stuttgartista sinulla on parhaat mahdollisuudet tutustua lähistöllä oleviin nähtävyyksiin ja alueen pieniin kaupunkeihin. Yksi vaihtoehto on käydä Baden-Badenissa, joka on kaupunki 105 kilometriä länteen Stuttgartista lähellä Ranskan rajaa. Baden-Baden on kuuluisa terveyslomakohde, ja se sijoittuu kauniiseen Schwarzwaldin vuoristomaisemaan. Kaupungissa on useita museoita ja upeita historiallisia rakennuksia sekä kasino.

Vierailun arvoinen kohde on myös 207 kilometrin ajomatkan päässä Stuttgartista lounaaseen sijaitseva Schwarzwaldin alueen Schauinsland-vuori. Siellä voit kokea Saksan pisimmän kaapelihissin, Schauislandbahnin, joka nousee vuoren rinteelle 1 220 metrin korkeuteen tarjoten panoraamanäkymät Freiburgin kaupunkiin ja Reinin laaksoon. Vuoren huipulla on kahvila, ravintola, näkötorni ja lukuisia merkittyjä patikointireittejä.