Autovuokraamo Saksa

Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Saksa

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Saksa sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Saksa miniopas

Saksa

Autonvuokraus Saksa

Saksa sijaitsee pohjoiseen Keski-Euroopassa ja on – sen 82,5 miljoonaa asukasta – Euroopan toiseksi väkirikkain maa (kun Venäjä ).Seurauksena 2 World War II vuonna 1949, maa oli jaettu kahteen osaan: Länsi-Saksa ja Itä-Saksassa. Kaksi osaa olivat kuitenkin kokoontui jälleen vuonna 1990. Samaan aikaan, seinä, joka on vuodesta 1961 ollut jaettuna vanha pääkaupunki Berliiniin kaksi, revitty.Joilla seinä oli myös Brandenburgin portilla, on nykyään yksi Saksan premier kohteisiin.

Saksa on yhteinen raja Tanska , Alankomaat , Belgia , Luxemburg , Ranska, Itävalta , Tšekki ja Puola .Sekä idässä että lännessä Tanskan rajaa, maan rannikko – ja itäpuolella Itämeri ja lännessä kohti Pohjanmerta.

Maisema Pohjois-Saksassa on suhteellisen tasainen, mutta etelämmäksi olet, jyrkempi se on – ja rajan Sveitsin ja Itävallan ovat Alpit Saksan korkein vuori, Zugspitze (2962 m).Mitä muuta vaikuttaa maisemaan, suurten jokien (Rein, Tonava, Mosel, Elbe, jne.).

Saksa on lauhkea ilmasto vyöhykkeellä. Pohjoisessa se on tyypillinen rannikon ilmastoon, kun taas muualla maassa on mannermainen ilmasto kuumat kesät ja suhteellisen kylmät talvet.

Suurimmat kaupungit ovat pääkaupunki Berliini (3,3 miljoonaa asukasta) ja Hampurin (1,7 miljoonaa asukasta).Niistä maan muihin suuriin kaupunkeihin, nämä ovat:München , Köln , Frankfurt ja Düsseldorf.

Vilkkain lentoasema on Flughafen Frankfurt am Main (joka on myös Euroopan toiseksi vilkkain).Sitten seuraa Flughafen Franz Josef Strauss Münchenissä. Myös suurten kansainvälisten lentokenttien Hampurissa ja Düsseldorfissa .Pääkaupunki Berliinin päälentokenttä on Flughafen Tegel. Suuri uusi lentokenttä (Berliini-Brandenburg) on rakenteilla ja se korvaa muiden lentoasemien Tegelin ja Berliini (Schönefeld ja Tempelhof).

Kokeile hakukonetta ja hämmästymään alhaiset hinnat löydät autonvuokrauksesta Saksassa. Kun vuokraat auton kautta Halpavuokraauto.fi sinulle taataan alhainen hinta, koska vertaamme eri tarjoajien autonvuokraus samanaikaisesti. Osa yrityksistä vertaamme ovat Avis, Alamo, Budget, Hertz, National ja Europcar.

Suomi