Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Stuttgart

Oletko kiinnostunut saksalaisesta autotekniikasta? Mitäpä jos vierailisit Stuttgartissa, Mercedes-Benzin ja Porschen päämajoilla? Vuokraamalla auton pääset tutkailemaan kaupunkia helposti. Stuttgartissa ei onneksi tarvitse autovuokraamoa kauaa etsiä. Jatka lukemista, niin saat vinkkejä siitä, mitä tehdä vieraillessasi kaupungissa. 

Stuttgart-opas

Autovuokraamo Stuttgart
Autonvuokraus Stuttgart

Stuttgart on Baden-Württembergin osavaltion pääkaupunki Saksassa. Stuttgartin pinta-ala on 207,40 km², ja se on 631 000 ihmisen kotikaupunki. Stuttgartin kasvu yhdistetään usein herttua Liudolfin hevostilaan, jonka mies perusti yli tuhat vuotta sitten. Vuosien saatossa kaupunki kasvoi ja Liudolfin hevostila elää yhä kaupungin vaakunassa mustan orin muodossa. 

Monien muidenkin merkittävien miesten ja filosofien historia on alkanut Stuttgartin alueelta. Esimerkiksi Georg Friedrich Wilhelm Hegel oli suuri filosofi, joka edusti ja muotoili saksalaista filosofiaa. Insinööri Gottlieb Wilhelm Daimler puolestaan jätti jälkensä kaupunkiin keksimällä autoteollisuudessa käytettävän polttomoottorin. Toinen iso stuttgartilainen nimi tekniikan alalta on Robert Bosch. Tänä päivänä Bosch on monikansallinen tekniikan ja elektroniikan alan jättiläinen, joka työllistää kansainvälisesti yli 400 000 ihmistä. Vaikka Stuttgart kärsi toisen maailmansodan aikana, tarmokas keskittyminen korkealaatuisten koneiden valmistukseen ja vientiin auttoi kaupunkia palaamaan takaisin menestyksen tielle. 

Nykyään Stuttgartia pidetään Euroopan innovatiivisuuden ja teknologian voimapesänä. Alue on houkutellut investointeja tutkimustyölle ja kehitykselle yli 6,5 miljardin euron edestä. Autoteollisuus on edelleen merkittävin työllistäjä alueella. Mutta Stuttgart on paljon muutakin kuin autoja ja elektroniikkaa. Se on myös vilkas kulttuurikeskittymä. Yöelämästä kiinnostuneille Stuttgart tarjoaa unohtumattomia kokemuksia. Kaupungin klubit tarjoavat paljon live-esiintymisiä esimerkiksi jazzin, bluesin ja soulin ystäville. 

Stuttgartin kauneus korostuu sen vehreissä puistoissa, joihin lukeutuvat muun muassa ”Schlossgarten” sekä ”Rosensteinpark”. Jos rakastat villieläimiä, voit piristää matkaasi vierailulla Wilhelman eläintarhaan. Siellä asuu paljon erilaisia eläimiä, kuten elefantteja, apinoita ja merileijonia. Tarhasta löytyy myös eläinlajeja, jotka ovat kotoisin varsin erilaisista ekosysteemeistä, kuten Afrikasta ja Etelä-Amerikasta. Jos pidät automatkoista, voit käydä tutkimusmatkalla Stuttgartin naapurikaupungeissa, kuten 79 kilometrin päässä Karlsruhessa ja 132 kilometrin matkan päässä Mannheimissa. 

Tutustu alueeseen vuokra-autolla

Auton vuokraaminen mahdollistaa kaupungin tutkimisen omaan tahtiisi. Voit ajaa paikasta toiseen mukavasti julkiseen liikenteeseen verrattuna. Jos kyseessä on ensimmäinen vierailusi Stuttgartissa, lyhyt kiertoajelu kaupungin ympäri voi olla hyvä idea. Voit ajaa kaupungin keskustaan ja aloittaa kierroksesi ”Landesmuseumilta” ja jatkaa suoraan parin korttelin verran kuuluisalle ”Oper Stuttgartille”. 

Tämä on lyhyt 3,4 kilometrin ajomatka, joka kestää noin 8 minuuttia. Voit sen jälkeen huristaa ”Markthalle”-kauppahalliin, jossa näet hyvin Stuttgartissa kukoistavat viinin- ja maanviljelyn trendit. Sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan Stuttgartin kaupunginvaltuuston historiasta vierailemalla ”Rathausissa”, vain 600 metrin päässä kauppahallista. Tutustu myös ”Hans-im-Glück” -suihkulähteeseen, joka sijaitsee vain 110 metrin päässä kaupunginvaltuustosta. 

Muita vierailun arvoisia kohteita Stuttgartissa ovat esimerkiksi Mercedes-Benz- ja Porsche-museot. Jos olet hienojen kylpylöiden ja kuumien kylpyjen ystävä, suunnittele eeppinen ajomatka Baden-Badeniin ”Schwarzwaldin” eli Mustametsän läpi. Kilometrejä matkalle kertyy 560. Pääset ihailemaan samalla kauniita maaseudun nähtävyyksiä, kuten järviä ja vesiputouksia. 

Lentokenttä

Stuttgartin lentokenttä (STR) yhdistää kaupungin lukuisiin kansainvälisiin kohteisiin, joihin lukeutuvat esimerkiksi Madrid, Lontoo, Wien, Pariisi ja Rooma. Lentoaseman omilta verkkosivuilta löydät yksityiskohtaiset tiedot niin lentoaikatauluista kuin lentokentän autonvuokrauspalveluistakin. 

Koska verkkosivuille päivitetään kaikkien tältä lentokentältä liikennöivien lentoyhtiöiden lennot, voit helposti etsiä vapaat lennot ja ladata lentoaikataulut. Lisäksi voit varata vuokra-auton netistä ja noutaa sen heti saapuessasi. Stuttgartin lentokentältä löytyvät esimerkiksi kansainväliset autovuokraamot Hertz, Sixt ja Avis. 

Car2Go on esimerkki laadukkaasta paikallisesta palveluntarjoajasta. Valitsit sitten kansainvälisen tai paikallisen vuokraamon, kannattaa keskittyä palvelun laatuun. Onkin hyvä idea vertailla useamman yrityksen saamia asiakaspalautteita keskenään, jotta saat paremman kuvan siitä, miten ne toimivat ja millaista asiakaspalvelua voit odottaa. 

Liikenne

Stuttgartissa ja sen ympäristössä ajamisen kauneus piilee hyvin rakennetuissa ja sileissä teissä. Voi olla hyvä idea kokeilla ”Autobahnilla” ajamista, jos pidät vauhdikkaasta menosta. Joissain osin Autobahnia ei ole lainkaan nopeusrajoituksia, mutta suositeltu nopeus on 130 km/h. Ole tarkkana, millä tieosuuksilla rajoitukset ovat voimassa. 

On suositeltavaa lukea kaupungin liikennesäännökset läpi, jotta olet varmasti selvillä siitä, mitä autoilijoilta vaaditaan. Esimerkiksi Stuttgartin vähäpäästöisellä vyöhykkeellä diesel-autolla ajaminen on kielletty. Tämä vaikuttaa siihen, millainen auto sinun kannattaa vuokrata. Noudata kaupungin liikennesääntöjä parhaasi mukaan välttyäksesi tarpeettomilta hankaluuksilta.