Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Stuttgart

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Stuttgart sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Stuttgart miniopas

Autovuokraamo Stuttgart

Autonvuokraus Stuttgart

Stuttgart sijaitsee joen Neckar on vajaat 600000 asukasta (yli 3 miljoonaa pääkaupunkiseudulla) – ja on pääkaupunki Lounais Saksan valtion Baden-Württembergin. Se on juuret juontavat 900: n, mutta kauppa oikeudet viimeistään (1200).

Stuttgart on ehkä parhaiten tunnettu autoteollisuus, koska molemmat Mercedes Benz / Daimler Benz ja Porsche ovat niiden tärkeimpien yritysten täältä. Niistä nähtävyydet on sekä Mercedes Benz-museo ja Porsche Museum kaupungin.

On kuitenkin olemassa myös paljon mielenkiintoista, vanhaa arkkitehtuuria, ja sen ulkopuolella keskustasta. Vanhankaupungin aukio Schillerplatz on ainutlaatuinen asema, koska sitä ympäröivät monumentaalisia rakennuksia Stiftskirche (1100, uusittu renessanssityyliin vuonna 1500), Altes Schloss (ensimmäinen pystytettiin 1300-luvulla, mutta myös uudelleen renessanssityyliin 1500) ja vanha hallintorakennus Alte Kanzlei (1598). Tällä kaupungin suurin vapaa tila – Schlossplatz – häämöttää valtava Neues Schloss (n. 1770). Niistä nähtävyyksiä kaupungin on myös Württemberger mausoleumi peräisin 1820-luvulta mainitaan – ja uudempi katseenvangitsija: 217 metriä korkea TV-torni (1956).

Suosituimmat nähtävyydet ovat myös Wilhelmina – Euroopan ainoa yhdistetty eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha. Tehdas rakennettiin alun perin kuninkaallinen asuinpaikka 1846.

Stuttgart kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 13 kilometriä etelään keskustasta.

Suomi