Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Velbert

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Velbert sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Velbert miniopas

Autovuokraamo Velbert
Autonvuokraus Velbert – Kuva: © Ticketautomat

Velbert, joka on keskikokoinen kaupunki noin. 90000 asukasta (2008), joka sijaitsee joen Ruhr Länsi Saksa – erityisesti Nordrhein-Westfalenissa.Se on osa pääkaupunkiseudun Rheinschiene, kuten myös valtion pääkaupunki Düsseldorf. Koko väestöstä tällä alueella on noin 7,5 miljoonaa euroa. Velbert, joka sijaitsee mäkisellä 200-300 metriä, on suurin kaupunki täällä.

Kaupunki on kuuluisa monia suuria kulttuuritapahtumia – mukaan lukien kaupungin 25 vuotta vanha kulttuurikeskuksen, Forum Niederberg. On teatteri-ja konserttisali istuimet 700 ihmistä, tilavat kokoustilat – ja erottuva museo: Deutsches Schloss-und Beschlägemuseum. Täältä löydät suuren kokoelma historiallisia avaimet, lukot, helat ja saranat – mikä Velberts pitkä perinne tuotantolaitos vain tällaisia esineitä.

Toinen suosittu nähtävyys on Schloss Hardenberg Neviges piirissä – linnan alkunsa 1100, mutta sai sen nykyisessä muodossa 500 vuotta myöhemmin. Se tapahtuu säännöllisesti jännittäviä kulttuuritapahtumia. Läheiset ovat rauniot linnoituksen keskiajalta – Burg Hardenberg.

Velberts tunnetuin maamerkki on radiomasto Rundfunk Sender Langenberg, joka ulottuu koko 301 metriä ilmassa.

On pienempien alueellisten lentoasemien 10 km luoteeseen Velbert – Essen / Mülheim lentokentältä, kun Lähin kansainvälinen lentokenttä on Dusseldorf Airport, joka sijaitsee 27 km lounaaseen kaupungin.