Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Frankfurt

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Frankfurt sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Frankfurt miniopas

Autovuokraamo Frankfurt
Autonvuokraus Frankfurt

Yleistä tietoa Frankfurtista

Frankfurt (Frankfurt am Main) sijaitsee Lounais-Saksassa ja se on Hessen osavaltion suurin kaupunki. Kaupungin asukasluku on noin 700 000, ja se on yksi Euroopan tärkeimpiä liike-elämän keskuksia ja kulttuurikaupunkeja. Frankfurt on tunnettu kaupunkihorisontistaan, joka muodostuu pilvenpiirtäjistä. Main-joki virtaa kaupungin halki, joten kaupungissa riittää nähtävää ja koettavaa. Frankfurtissa on yli 60 museota ja taidegalleriaa, kasvitieteellinen puutarha, oopperatalo ja useita teattereita. Frankfurtissa järjestetään säännöllisesti festivaaleja, tapahtumia ja messuja. 

Vanhastakaupungista löydät suositun kaupungintalon aukion, Römerbergin, jossa myös kaupungintalo persoonallisine julkisivuineen sijaitsee. Kaupungintalo on rakennettu vuonna 1405 ja se on yksi Frankfurtin maamerkeistä. 

Lentokenttä

Kaupungin kansainvälinen lentokenttä – Frankfurt Airport (FRA) sijaitsee 12 kilometriä lounaaseen kaupungin keskustasta ja on yksi Euroopan vilkkaimmista. Molemmista terminaaleista löytyy vuokra-autokeskus, jossa sijaitsee useita autovuokraamoja, kuten Avis, Hertz, Alamo, Budget, Enterprise, Sixt, National ja Advantage. 

Liikenne

Saksassa on pitkälle kehittynyt infrastruktuuri ja hyvät tiet. Ajotyyliin on helppo mukautua, ja liikennesäännöt ovat pääosin samat kuin Suomessa. Saksan moottoriteillä eli ”Autobahnoilla” ei ole nopeusrajoituksia, mutta yleisesti ei ole suositeltavaa ajaa yli 130 kilometriä tunnissa. 

Pienemmillä teillä nopeusrajoitus on 100km/h, ja kaupunkialueilla 50 km/h. 

Promilleraja Saksassa on 0,5, mutta alle 21-vuotiaille kuljettajille raja on 0,0. 

Moottoriteillä ei ole tietulleja. 

Frankfurtissa saattaa olla ruuhkaa tiettyihin aikoihin päivästä ja parkkipaikan löytäminen voi keskustassa olla hankalaa. Lyhyen matkan päässä keskustasta on kuitenkin useita suuria parkkialueita ja pysäköintihalleja. 

Kohdevinkkejä

Vuokra-auto on täydellinen valinta Frankfurtissa, mikäli haluat tutkia keskustan ulkopuolisia alueita tai tehdä pitempiä päiväretkiä. Haluatpa sitten nähdä kaunista luontoa, idyllisiä kyliä tai suuria energisiä kaupunkeja, sinulla on paljon valinnanvaraa. 

Rhinen varrella sijaitseva Mainz on yksi Saksan vanhimmista kaupungeista – vain 44 kilometriä lounaaseen Frankfurtista. Mainzissa asuu noin 204 000 asukasta ja se on kuuluisa historiallisesta keskustastaan. Voit vierailla Mainzin katedraalissa, joka valmistui 1000-luvulla. Suosittelemme vierailua myös ”Saint Stephan” -kirkossa, jossa voit ihastella Marc Chagallin lasimaalauksia. 

Kaupungista löydät myös tunnetun Gutenbergin museon, joka on omistettu kirjanpainamisen jalolle taidolle. 

Vuokra-autolla voit tehdä päiväretken myös Heidelbergin kaupunkiin, joka sijaitsee 90 kilometriä etelään Frankfurtista. Heidelberg on yliopistokaupunki, jossa on 143 000 asukasta. Se sijaitsee kauniilla paikalla Neckar-joen varrella. Lyhyen matkan päässä kaupungista on Königsthul-vuori, jonka huippu on 567 metriä merenpinnan yläpuolella. Kaupungin suurin vetonaula on Heidelbergin linna, jonka jotkut osat ovat peräisin 1300-luvulta. Linna sijaitsee vanhakaupungin kukkulalla. Muita nähtävyyksiä ovat Karlstorin riemukaari vuodelta 1781 ja vanha, vuodelta 1788 oleva kivisilta, jossa on keskiaikainen portti. 

Heidelberg on suosittu turistikohde sen kauniin ja pittoreskin kaupunkikuvan ansiosta. Kohteessa käy vuosittain 3,5 miljoonaa matkailijaa.