Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Frankfurt

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Frankfurt sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Frankfurt miniopas

Autovuokraamo Frankfurt

Autonvuokraus Frankfurt

Frankfurt sijaitsee keskeisellä Saksan valtion Hessenin – ja sen 670000 asukasta (1,8 miljoonaa euroa pääkaupunkiseudulla), Saksa 5 suurin kaupunki.Siitä käytetään usein nimitystä Frankfurtiin, jotta vältettäisiin sekaannus paljon pienempi kaupunki Frankfurt an der Oder, joka sijaitsee itärajalla Puola .Kuten nimi kertoo, Main-joki virtaa kaupungin läpi.

Suuri osa Frankfurtin keskiosassa tuhoutui toinen World War II – mukaan lukien kaupungin historiallisessa keskustassa. Joten se vähän vanha arkkitehtuuri jäljellä kaupungissa. Vaikuttaa siltä ensisijaisesti vilkas, moderni metropoli – ja se on myös yksi EU: n tärkeimmistä finanssikeskuksista.

Yksi tunnetuimpia nähtävyyksiä kaupungin Alte Oper, Frankfurt’s Old Opera House, kuten ennen 2 Toinen maailmansota oli yksi Saksan arvostetuimmista. Sodan jälkeen se on uusittu kuin konserttisali – vaikka ooppera vuodesta 1951 asunut uudessa rakennuksessa (Neue Oper). Muuten Frankfurtissa lähes 20 eri museoissa – mukaan lukien arkkitehtoninen museo, elokuva museo, useita taidemuseoita ja Museum of Jewish kulttuuri ja historia.

On myös huomattava, että Frankfurt on yksi Saksan vilkkaimpia ostoskatuja.

Frankfurt am Mainissa International Airport on Saksan suurin ja Euroopan kolmanneksi suurin lentokenttä.Se sijaitsee 12 km etelään Frankfurt.

Varaa vuokra-auto Frankfurtin keskustassa tai Frankfurtin lentokentälle. Tarjoamme vuokra-autoja useimpiin tarkoituksiin ja budjetti onko se pieni talous autoja tai suurempia autoja, kuten Ford farmari tai Toyota pikkubussi. Autovuokraamo Frankfurtin myös vakuutukset ja ilman kilometrirajoitusta, kun tilaat kautta Halpavuokraauto.fi.

Suomi