Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Potsdam

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Potsdam sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Potsdam miniopas

Autovuokraamo Potsdam

Autonvuokraus Potsdam

 

Potsdam, joka on noin. 132000 asukasta (2008), joka sijaitsee joen Havel – 35 km lounaaseen Saksan pääkaupungin Berliinin. Se on pääoman Brandenburgin osavaltion. Se oli ratkaisu tässä jo pronssikaudella, kun Potsdam kaupunki on tunnettu 993 vuotta.

Joka erottaa Potsdam on useita linnoja ja puistoja. Useimmat niistä ovat osa ”palatseja ja puistoja Potsdam ja Berliinin” on Unescon maailmanperintökohde. Mahtavin puistojen Park Sanssouci. On olemassa useita kauniita linnoja. Vanhimmista ja tunnetuimmista on Schloss Sanssouci (1745-1747), mutta myös voimakas Neues Schloss (1763-1769) ja Orangerieschloss (1851-1964) on täällä – lisäksi himmeämpi linna Charlottenhof (1826).

Puisto sijaitsee Marmorpalais Neuen Garten (1787-1792) ja Venäjän kylä Alexandrowka, joka jätettiin ensin 1800-luvulla. Toinen suuri puisto reunalla Keski Potsdamin Park Babelsberg, jos löydämme Schloss Babelsberg (ns. Kleines Schloss) ja Film Park Babelsberg, Saksa vastaus Hollywood.

Historiallisessa keskustassa, Altstadt, on oma Potsdam Brandenburgin portille, rakennettu 1770 (ei pidä sekoittaa yksi Berliinin ) – ja tässä myös vanha raatihuone (Altes Rathaus vuonna 1753 suosittu matkailukohde.

Kansainvälinen lentokenttä Berliini-Tegel Airport on 35 kilometriä koilliseen Potsdam.

Suomi