Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Stendal

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Stendal sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Stendal miniopas

Autovuokraamo Stendal
Autonvuokraus Stendal

Stendal on kaupunki, jossa noin. 41500 asukasta (2008), joka sijaitsee Altmark alueen koillisosassa Saksan valtion Sachsen-Anhaltin osavaltiossa. Kaupunki perustettiin vuonna keskellä vuonna 1100 – ja silloin kuului voimakas hansaliiton.

Stendalin tunnetaan monia kauniita keskiaikaisia rakennuksia – mukaan lukien useita kirkkoja. Ensisijaista on Pyhän Nikolauksen kupoli (kutsutaan myös Stone Valleys kupoli) ja St. Marienkirche (yhteensä 12 kelloa ja kuuluisa astronominen kello) – sekä 1400-luvulta. Jälkimmäinen kirkko sijaitsee aivan kauniin Rathaus (kaupungintalo) – myös 1400-luvulla, jossa hallitseva Rolandin patsas edessä julkisivu.

Muun historiallisiin nähtävyyksiin vanhan keskustan, kaksi vanhaa portit Uenglinger Tor ja Tor Tangermünde mainittujen – sekä kehitettävä tehokkaat murtårn. Lisäksi se kutsutaan ruokala, joka edustaa edelleen vanhan Fransiskaaniluostari, suosittu matkailukohde.

Yksi viehätys toisenlaisen on kaupungin eläintarhassa – Tiergarten Stendal – joka avattiin vuonna 1934.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Berliini-Tegelin lentokentälle, joka sijaitsee noin. 140 km itään Stendal.