Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Fulda

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Fulda sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Fulda miniopas

Autovuokraamo Fulda
Autonvuokraus Fulda

Fulda sijaitsee keskeinen osa Saksan, joen Fulda osavaltiossa Hessenissä.Kaupungissa on 64000 asukasta (2009), ja se on tärkeä rautateiden risteyksessä. Fulda välissä vuoristoja itään Rhön ja Vogelsberg länteen.

Perustettu vuonna 744, mutta ei ollut vuokrattu vasta 1157 Kaupunki on nyt poliittinen ja kulttuurinen keskus alueella ja Fulda kutsutaan usein barokki kaupunki ”, koska alueen keskustassa asuu monia rakennuksia barokin ajan.

Maamerkki kaupungin Fulda Cathedral (kutsutaan myös Pyhän Salvator katedraali) vuodesta 1752. Myös tuomiokirkko museo.

Muita nähtävyyksiä ovat Fulda Fulda’s Palace 1714 kanssa linnan puutarhassa, romaaninen Pyhän Mikaelin kirkko 820-luvulta City Hall – alunperin 1531 alkaen benediktiinimunkki luostari 744, St. Boniface patsas ja Vonderau Museo – kulttuuri-ja kotiseutumuseo näyttely tällaisten maalauksia, veistoksia ja esineitä esihistoriasta. Vonderau museo on myös planetaario.

Lähin lentokenttä on Frankfurt International Airport, joka sijaitsee 121 km lounaaseen Fulda.