Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cuxhaven

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cuxhaven sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cuxhaven miniopas

Autovuokraamo Cuxhaven
Autonvuokraus Cuxhaven

Satamakaupunki Cuxhaven sijaitsee Luoteis- Saksassa, ja se kuuluu valtion Niedersachsenin.Kaupungissa on noin 51000 asukasta (2008), ja siellä Elbe virtaa Pohjanmerellä. Matkailu ja kalastus ovat tärkein tulonlähde.

Cuxhaven tiedetään nice bath ja lomanviettopaikka hiekkarantoineen ja hyvät mahdollisuudet vesiurheiluun. Muutaman kilometrin kaupungin ulkopuolella sijaitsee saaren Neuwerk, ja kun se on laskuvesi voit kävellä yli saareen. Suosittu nähtävyys on majakka Neuwerk vuodesta 1369

Toinen matkailukohde Cuxhaven on Ritzebüttel linna – linna 1300, joka on avoinna yleisölle, ja sitä ympäröi kaunis puutarha.

Muita nähtävyyksiä kaupungin: Kala museo, Fort Kugelbake – historiallinen merivoimien linnoituksen 1800-luvun lopulla, Ship Museum – mukaan lukien laivojen pienoismalleja, merimaalausta, kaupungin museossa paikallista historiaa esittelee sekä vanha vesitorni vuodelta 1897.

Lähin lentokenttä on Bremenin lentokenttä, joka sijaitsee 104 km etelään Cuxhaven.