Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Konstanz

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Konstanz sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Konstanz miniopas

Autovuokraamo Konstanz
Autonvuokraus Konstanz

Konstanz Bodenseen vuonna Etelä-Saksassa, erityisesti valtion Baden-Württembergin – Sveitsin rajalla.Kaupungissa on 82600 asukasta (2008), ja on tärkeä liikenteen solmukohta ja turismin keskus. Se sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä välillä Obersee ja Untersee ja ”Altstadt” – Vanha kaupunki – on paljon historiallisia rakennuksia.

Suosituimmista nähtävyyksistä Konstanz Old Town 1100 – 1400: n, Konzilsegebäude (sdministrativ rakennuksen 1388), kaupungintalo peräisin 1589 renessanssityylinen katedraali (rakennettu välillä 1000-1600’s), arkeologinen museo, Rosgartenmuseum (museo taiteen, kulttuurin ja historian) – ja Kunstverein Konstanz, näyttelyitä nykytaiteen.

Maamerkki kaupungin 9 metriä korkea patsas ”Die Imperia” vuodelta 1993, joka seisoo satamassa.

Saksalainen upseeri ja ilmalaiva rakentaja Graf von Zeppelin (1838 – 1917) syntyi Konstanz, ja satama on myös muistomerkki hänen kunniakseen.

Vetovoima kaikki perheen ”Sea Life Konstanz” – akvaario ja luonto museo Constance, jossa voit nähdä pingviinejä, merihevosia, haita jne.

Lähin lentokenttä on Friedrichshafen Lentokenttä sijaitsee 32 km itään Konstanz – ja jonne pääsee lossilla yli Lake Constance.