Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mannheim Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mannheim Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mannheim Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Mannheim Lentokenttä
Autonvuokraus Mannheim Lentokenttä – Kuva: © Jan Volker

City Airport Mannheim (MHG), joka tunnettiin aiemmin nimellä Mannheim Neuostheim, on 3.5 km itään Mannheim vuonna Saksassa. Bussit välillä lentoaseman ja Mannheim. Autovuokraamot, jotka ovat läsnä ovat Hertz, Sixt, Europacar ja Avis.

Vuonna 2005 68500 matkustajia kävi Mannheim lentokentälle. On joitakin tilauslentoja Mannheim, mutta se palvelee lähinnä kotimaan lentoja ja ilma yksityiseen käyttöön.  CIRRUS Airlines on ainoa yhtiö lentää säännöllisiä reittejä. Mannheim on pitkät perinteet alla, ensimmäinen flyskipet kutsutaan SL 1 lähti vuonna 1911 päässä lentokentältä.

Mannheim Airport on muutamia ruokapaikkoja. On olemassa useita lento kouluja lentoasemalla.