Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Helsinki

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Helsinki sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Helsinki miniopas

Autovuokraamo Helsinki

Autonvuokraus Helsinki

Helsinki (ruots. Helsingfors), Suomen pääkaupunki, on merkittävä satama lahden Suomi – Södra Finlands län. Kaupungin väestöstä on 583484 (2009) – ja koko pääkaupunkiseudun elää noin. 1 miljoonaa ihmistä.

Helsinki perustettiin Ruotsin kuningas Kustaa Vaasa vuonna 1550, ja keskus oli sitten hieman pohjoisemmaksi – mutta siellä oli jo noin 100 vuotta myöhemmin siirtyi nykyiselle paikalleen. Kaupunki oli vuosisatojen ajan alle Ruotsi – niin lyhyen ajan kuluessa Venäjän – sääntö. Vuodesta 1917 lähtien Helsinki on pääkaupunki itsenäisen Suomen .

 

Suuri osa arkkitehtuuria leimaa klassismin ja art nouveau-tyyliä, mutta kaupunki voi myös esitellä useita monumentaalisia rakennuksia modernin funktionalistinen.Useat näistä ovat suunnitelleet Suomen oma maailmankuulu arkkitehti Alvar Aallon (1898-1976). Hänen tunnetuin rakennus on konsertti-ja kongressikeskus sali Finlandia-talo (1971).

Muista nähtävyyksistä Helsingin seuraavat mainitaan: Nykytaiteen museo Kiasma, ortodoksinen Uspenskin katedraali ja Suomenlinna – johon kuuluu useita saaria saaristossa suulla kaupunkiin. Sitä pidetään yhtenä maailman suurimmista elossa sjøfestninger – ja Unescon maailmanperintökohde.

Suomen tärkein lentoasema, Helsinki-Vantaan lentokentälle , joka sijaitsee 17 kilometriä koilliseen downtown.

Suomi