Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Halle

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Halle sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Halle miniopas

Autovuokraamo Halle
Autonvuokraus Halle – Kuva: © White Shark

Halle (kutsutaan myös Halle an der Saale) sijaitsee läntisessä osassa Saksaa, ja on suurin kaupunki valtion Sachsen-Anhaltin.Halle on 233000 asukasta (2008), sijaitsee joen Saale.

Halle on taloudellinen keskus alueella ja että yliopistoissa ja korkeakouluissa.Kaupunki on myös tärkeä rautateiden risteyksessä.

Toisin kuin useimmat Saksan kaupungit, Leipzig oli vähän haittaa aikana 2 World War II. Kaupungissa on useita historiallisia rakennuksia, jotka nykyään ovat suosittuja matkailukohteita.

Vanhassa kaupungin katedraali – vanhin kirkko (alk. 1330’s).Myös Moritz kirkon 1388 on tutustumisen arvoinen.

Muita nähtävyyksiä ovat Halle ”Händelhaus” – synnyinpaikka säveltäjä Händel (1685-1759) musiikki museo, Moritzburg – linna 1484 kanssa Museum of Art, Beatles-museo – yksi maailman suurimmista, Salt museo, Castle Giebichenstein vuodesta 1000: n ”punaisen Turm” – että punainen torni 1506 yksi maailman suurimmista kellotorni ja Church of Our Lady peräisin 1560-luvulta.

Lisäksi Halle oma planetaario ja ”Bergzoo” – eläintarha, joka perustettiin vuonna 1901. Kaupungissa on myös useita kauniita puistoja ja veistoksia.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Leipzig – Hallen lentoasema, joka sijaitsee 26 km itään kaupungin.