Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Erfurt

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Erfurt sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Erfurt miniopas

Autovuokraamo Erfurt
Autonvuokraus Erfurt

Erfurt, joka on noin. 200000 asukkaan pääkaupunki on keskeinen Saksan valtion Thüringenin. Kaupunki sijaitsee joen Gera ja mainitaan ensimmäisen kerran historiallisissa kirjaa 742

Erfurt oli yksi Saksan kaupungit kokenut laajoja tuhoja aikana 2 World War II. Siksi kaupungin keskiaikainen sydän on ehjä – ja se on myös kaupungin suosituin turistinähtävyys. Joukossa monia mielenkiintoisia historiallisia rakennuksia löytyy täältä ovat kaksi jättiläismäistä katedraalien Erfurt Dom ja St. Severikirche – sijaitsevat vierekkäin.

Toinen tärkeä nähtävyys on Krämerbrücke – katettu silta joen yli Gera, rakennettu vuonna 1325 Muuten vanha Augustinus mainittu (jos Martin Luther opiskeli muutaman vuoden päästä noin 1505), sekä Euroopan vanhin juutalainen synagoga (rakennettu noin. 1100).

Erfurt on myös tärkeä museumsby. Joukossa monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä täällä on Stadt museo Erfurt (dokumentointi kaupungin kattava historia), Anger museo (ja taidehistoriasta Thüringenin) ja Haus zum Roten Ochsen, koti Taidehallissa Erfurt (jossa vaihtuvia nykytaiteen).

Lentokenttä Erfurt Airport on noin. 6 km länteen Erfurt kaupungin keskustasta.