Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Pirmasens

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Pirmasens sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Pirmasens miniopas

Autovuokraamo Pirmasens
Autonvuokraus Pirmasens

Pirmasens sijaitsee Lounais Saksa – valtion Rheinland-Pfalzin – vain 12 km päässä rajasta Ranska. Kaupunki, joka on noin. 43000 asukasta (2008), osti kaupungin oikeudet 1763 – mutta se mainitaan historiallisissa lähteissä jo noin 860

Pirmasens oli loppuvuoden 1700 rakennettu tärkeä varuskuntakaupunki, ja hallitseva paraatikenttä (Ekserzierplatz) – kanssa ekserserhall joka on toiseksi suurin Euroopassa (Pietarin jälkeen, Venäjä ) – on yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä .

Muuten Schlossplatz, ”sydän” on kantakaupungin. Täällä sijaitsee vanhan kaupungintalon (Altes Rathaus) vuodelta 1770 – ja tässä yksi toteaa myös kuuluisalle suihkulähteelle (Schlossbrunnen).

Pirmasens kutsutaan usein ”Skobyen”, koska siellä oli huomattavan pitkiä kengät täällä. Yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on myös suuri skomuseet (Schuhmuseum Hauenstein). On myös monia muita mielenkiintoisia museoita – mukaan lukien uusi Dynamikum – tekninen museo, joka avattiin vuonna 2008 tiloissa entisen kenkätehtaiden Rheinburger.

Lähin suuri lentokenttä on Saarbrücken lentokenttä, joka sijaitsee noin. 35 km länteen Pirmasens.