Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Eisenach

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Eisenach sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Eisenach miniopas

Autovuokraamo Eisenach
Autonvuokraus Eisenach

Eisenach, joka on noin. 44000 asukasta, sijaitsee Saksassa – valtion Thüringenin.Kaupunki on kasvanut noin linna Wartburgin, joka perimätiedon mukaan on perustettu vuonna 1067 – ja on yhä Eisenach tärkein nähtävyys.

Eisenach on myös liittyvät kahteen Saksan ja Euroopan historian kuuluisin henkilöitä: Martin Luther (joka oli osa lapsuuden täällä) ja Johan Sebastian Bach (syntynyt täällä). Molemmat ovat museot kaupunki nimettiin hänen mukaansa. Luther Haus on ristikkorakennetaloja 1400-luvulta peräisin, jossa kuuluisa uskonpuhdistaja asui useita vuosia, kun koulussa – kun Bach Haus on 600 vuotta vanha rakennus sijaitsee lähellä säveltäjän lapsuudenkoti.

On syytä mainita, että on olemassa monia arkkitehtonisia nähtävyyksiä Eisenachissa – mukaan lukien Old Town Hall 1596 ja Kreuznach Haus (1539). Lisäksi kaupunki on upea kasvitieteellinen puutarha – Kartausgarten – joka alun perin rakennettiin luostarin puutarhan 1300-luvulla.

Lähin suuri lentokenttä on Erfurt Airport, 60 km itään Eisenach.