Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bochum

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bochum sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bochum miniopas

Autovuokraamo Bochum

Autonvuokraus Bochum

Bochum on kaupunki Nordrhein-Westfalenin – länsiosassa ja Saksa .Kaupungissa on 380500 asukasta (2008), ja on Ruhrin alueen kaupunkien välissä Essen jaDortmund .

Bochum on perustettu vuonna 1300, ja tällä hetkellä on useita historiallisia nähtävyyksiä. Pohjoispuolella joen Ruhr kaksi keskiaikainen linna ja kaupungin vanhin kirkko   – ”Prostituoitu Pyhän Pietarin und Paul” – on paljon kävijöitä.Kirkko on nykyisessä oli rakennettu vuonna 1547 – on raunioiden paljon vanhempi kirkko, joka paloi vuonna 1517.

Bochum on tunnettu Mining Museum, joka sijaitsee keskustasta pohjoiseen. Mining Museum on myös suosittu matkailukohde – kanssa 400000 kävijää vuosittain.

Muita kaupungin nähtävyyksiä ovat City Hall 1931, Railway Museum (piirissä Dahlhausen), Schauspielhaus Bochum – yksi suurimmista ja arvostetuimmista teattereista Saksassa ja Planetaario.

Taidemuseo ”Bochum museo” on myös tutustumisen arvoinen – sen suuri kokoelma Saksan taidetta vuodesta 1945, ja kansainvälinen taidetta 1900-luvulla.

Lähin lentokenttä on Dortmund Airport sijaitsee 30 km itään Bochum.

Suomi