Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Emden

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Emden sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Emden miniopas

Autovuokraamo Emden
Autonvuokraus Emden

Emden on satamakaupunki noin. 52000 asukasta, sijaitsee, jossa Ems-joen on myymälänsä Pohjanmerellä. Maantieteellisesti kaupunki kuuluu alueen Ostfriesland, Ala-Saksissa.

Kaupunki voi jatkaa historia juontaa juurensa vuoteen 700: n – ja koska 1800-luvun lopulla, kun Dortmund-Ems-kanava avattiin, Emden on tärkein vientituote portti teollisuusyritykset Ruhrin alueella. On olemassa muutamia historiallisia rakennuksia nähdä Emden, mikä johtuu suurimman kaupungin tuhoutui toinen World War II.Jälleenrakennus pidettiin loppuun asti 1960.

Emdens kuuluisin nähtävyys on suuri, moderni Taidehalli. Toinen kulttuuri rakennukset herättää kiinnostusta monia, konserttisali Nordseehallen. Muuten kaupungin vanha pääkirkko – Die Grosse Kirche – mainittu. Se joutui liittoutuneiden pommitukset Saksassa viimeisessä vaiheessa 2 World War II, mutta osittain uudelleen.Kuitenkaan ole ollut toimia kirkon sodanjälkeisen ajan. Nykyisin se taloa yksi Saksan suurimmista teologisen kirjastot – John–Lasco Bibliothek. Myös Emdens monumentaalinen sali kuuluu nähtävyyksiä. Se rakennettiin alun perin vuonna 1575 – mutta avattiin uudelleen 1962, kun laajamittainen jälleenrakentaminen / ennallistaminen.

Alueellinen lentokenttä Emden lentokenttä sijaitsee 5 km koilliseen downtown.