Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bottrop

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bottrop sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bottrop miniopas

Autovuokraamo Bottrop
Autonvuokraus Bottrop

Bottrop sijaitsee kaukana pohjoisessa Ruhrin alueen länsiosassa sekä Saksassa, ja se kuuluu Nordrhein-Westfalenissa.Kaupunki sijaitsee joen Emscher, ja sillä on noin 120000 asukasta (2007).

Bottrop on tärkeä rautateiden risteyksessä, ja on tunnettu kivihiiliteollisuudelle – mikä alkoi vuonna 1860. Kaupungissa on useita kiinnostavia kulttuuri-ja vapaa-ajan palveluita, kuten Bottorp Alpin Center – joka on maailman pisin sisäilman laskettelurinteessä.

Yksi kaupungin maamerkeistä on tetraedri, 50 metriä korkea teräsrunko vuodesta 1995.

Muut nähtävyydet Bottorp ovat: City Hall 1910, useita historiallisia kirkkoja – kuten Martinskirche vuodesta 1884, Movie Park – elokuva-ja viihde puisto koko perheelle ja Schloss Beck – barokki palatsi 1700 – joka nyt on ajaa kuin pieni huvipuisto.

Kaupungissa on myös useita museoita, kuten Josef Albers museo, jossa taidenäyttelyitä ja paikallista historiaa näyttelyitä. Lisäksi on useita puistoja ja virkistysalueita, ostos-ja yöelämän paikkoja.

Lähin lentokenttä on Düsseldorfin kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee 46 km etelään Bottorp.