Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Suhl

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Suhl sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Suhl miniopas

Autovuokraamo Suhl
Autonvuokraus Suhl – Kuva: © Mazbln

Suhl sijaitsee valtion Thüringenin – sydän Saksa – ja on noin.45000 asukasta (2008). Kaupunki, joka osti kaupungin oikeudet vuonna 1527, oli pitkään tunnettu lähinnä sen asetuotantoa – etenkin aseita.

Yksi nähtävyyksistä on luonnollisesti riitä, aseita museo. Se sijaitsee osittain historiallisessa rakennuksessa Maltzhaus (lueteltu 1663), osittain modernissa rakennuksessa monimutkainen. Ja suuri, moderni kongressikeskus Suhl löytää mielenkiintoinen ajoneuvo museo. Se isännöi myös suuria teatteriesityksiä ja konsertteja.

Niistä historiallisten rakennusten on oltava erityisen joitakin upeita kirkkoja mainitaan – muun muassa St. Marienkirche (n. 1490);   Pfarrkirche St. Ulrich (1503) ja Gottessackenkirche (1555).Yksi nähtävyys luonteeltaan erilaisia löytyy aivan kaupungin ulkopuolella – Biospärereservat Vessertal-Thüringer Wald, joka on esimerkki erityinen suojelualue, joka on alle Unescon avustuksella.

Muuten Suhl tunnetaan kaksi merkittävää tapahtumaa käydään täällä joka kesä: alternative rock-festivaali ”Last Summer Open Air” ja kulttuurin ”Provinzschrei”.

Lähin suuri lentokenttä on Erfurt Airport, joka sijaitsee noin. 45 km koilliseen Suhl.