Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Tangermünde

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Tangermünde sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Tangermünde miniopas

Autovuokraamo Tangermünde
Autonvuokraus Tangermünde

Tangermünde on pieni kaupunki noin 10000 kutsua järjestää (2008), joka sijaitsee Koillis-Saksan valtion Sachsen-Anhaltin – missä Elbe ja Tanger tavata. Kaupunki mainitaan ensimmäisen kerran kirjallisissa lähteissä vuonna 1009 – ja myöhemmin jäsen hansaliiton.

Tangermünde tunnetaan ennen kaikkea sen poikkeuksellisen hyvin säilynyt keskiaikainen arkkitehtuuri – mukaan lukien lähes täysin ehjä kaupunki seinän 1300. Muista nähtävyyksiin kuuluu 1300 luvut linna Burg Tangermünde (kutsutaan myös Schloss Tangermünde), kaunis raatihuone peräisin 1430 (Rathaus Tangermünde) – ja kirkot St. Elisabeth-Kapelle (Salzkirche) alkaen 1400 ja Pyhän Stephanskirche, kun vanhin osa on peräisin 1188

Vanhankaupungin (Altstadt), on myös useita linnoitus torni, jos kuuluisin on ainutlaatuinen – 24 metriä korkea – Eulenturm. Alaosassa oli rakennettu noin. 1300, kun taas yläosa (jossa kahdeksankulmainen muoto) lisättiin 1460-luvulla.

On olemassa useita muita mielenkiintoisia museoita Tangermünde, jotka yhdessä asiakirjassa eri osa sen historiaa.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Berliini-Tegelin lentokentälle, joka sijaitsee 137 km itään Tangermünde.