Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bremen Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bremen Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bremen Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Bremen Lentokenttä

Autonvuokraus Bremen Lentokenttä

hihna lentokenttä on 3,5 km etelään Bremen.

Autovuokraamot Hertz, Avis, Europcar ja Sixt tarjoaa palvelua lentoasemalla ja jotka sijaitsevat rakennuksen eri puolilla Terminaali 2

2,8 miljoonaa matkustajaa kävi lentokentällä 2008. On mahdollista matkustaa useimmissa Euroopan suurkaupungeissa Bremen, ja on myös useita tilauslentoja päässä lentokentältä. Lentokenttä oli rakennettu jo vuonna 1913.

Bremenin lentokenttä on 6 erilaista ravintolaa, kahvilaa ja leipomoita sekä joitakin kauppoja. Muita mukavuuksia ovat kampaamo, pankkiautomaatti, matkatoimisto-ja liikekeskus. Ei ole hotelleja lentokentälle, mutta se ei ole kaukana Bremen.

Suomi