Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Wuppertal

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Wuppertal sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Wuppertal miniopas

Autovuokraamo Wuppertal
Autonvuokraus Wuppertal

Wuppertal, joka on noin. 360000 asukasta (2008), on suhteellisen ”uusi” kaupunki Länsi Saksan valtion Nordhrein-Westfalenissa.Wuppertal syntyi, kun useita pienempiä kaupunkeja Etelä Ruhrin alueella – joen Wupper – yhdistettiin.

Kaupungin tunnetuin maamerkki on erottuva lentoradan – ilmaradan järjestelmä, jossa autot roikkuu erikoisrakennettu polku 12 metriä joen yläpuolella Wupper, joka seuraa junaa pitkin venyttää noin 13 km. ”Wuppertal Schwebebahn” oli rakennettu jo 1890-luvun loppupuolelle, ja on – paitsi että tärkeä keino julkisen liikenteen kaupungin – myös merkittävä nähtävyys.

Muuten Stadthalle Wuppertal mainittu merkittävä nähtävyys. Se on monumentaalinen rakennus nyklasissistisk tyyli, joka valmistui vuonna 1900 – ja sellaisena sisältää konserttitalo on tunnettu hyvästä akkustikk. Niistä kaupungin museot ovat Wuppertal Uhrenmuseum mainita erikseen. On erikoismuseo kellot / kellot eri historiallisia aikakausia.

Lisätietoja perheystävällinen nähtävyyksistä on Zoo Wuppertal Zoo on suosituimpia matkailukohteita, jossa nykyään on noin 5000 eläintä. Se perustettiin vuonna 1880.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Dusseldorf Airport, joka sijaitsee 27 km länteen Wuppertal.