Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Herne

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Herne sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Herne miniopas

Autovuokraamo Herne
Autonvuokraus Herne

Herne sijaitsee länsiosassa Saksa – Nordrhein-Westfalenin – ja sillä on noin 170000 asukasta (2008).Kaupunki sijaitsee Pohjois-Ruhrin alue, joki Emscher – 15 km länteen Dortmund.

Herne oli keskellä 1800-luvun tärkeä kaivos kaupunkiin, ja sai kaupunkioikeudet vuonna 1897. Town Hall on kaksi – sekä 1900-luvun alussa. Suurin nähtävyys Herne Strunk’s Castle 1500 – ja 1600-luvulla, jossa myös historiallinen museo ”Emschertalmuseum” valheita. Tällä alueella löydät myös kaupungin vanhin rakennus – Kappeli 1272

Toinen kohta: Herne on ”Westfälische Museum für Archäologie” – yksi modernin arkeologisesta museosta Euroopassa, jossa näyttely Westfalenin 250000 vuotta historiaa, esitetään kronologisessa järjestyksessä.

Kaupungissa on myös oma Opel museon näyttely vanhojen autojen, ompelukoneet, polkupyörät ja matkamuistoja.

Muuten Herne tarjoavat teatterit, elokuvateatterit, puistot ja virkistysalueet. ”Wanan Fritidsbad” on vetonaula koko perheelle – uima-allas ja leikkipaikka lapsille.

Herne on tunnettu vuotuiset markkinat ”Cranz Kirmes” in Crange kaupunginosassa, joka on ollut olemassa vuodesta 1400. Tapahtuma kestää 10 päivää, ja markkinat ovat yli 4 miljoonaa kävijää vuosittain.

Lähin lentokenttä on lentokenttä Dortmund, joka sijaitsee 33 km länteen Herne.