Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bremerhaven

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bremerhaven sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bremerhaven miniopas

Autovuokraamo Bremerhaven

Autonvuokraus Bremerhaven

Satamakaupunki Bremerhaven (114500 asukasta vuonna 2009) sijaitsee läntisessä osassa Pohjois-Saksassa – jossa Weser-jokea virtaa Pohjanmerellä – ja kuuluu valtion Bremenin.Bremerhaven, Saksan suurin kalasatama, jossa moderni kalusto.

Yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä on Simon Löscher Lighthouse – majakka vuonna 1853. Muita nähtävyyksiä Bremerhaven kuuluu Shipping-museo, ”Klimahus Bremerhaven” – jossa voit oppia lisää ilmaston, sään ja tuulen interaktiivinen näyttely sekä ”Model City” – yksityiskohtainen kopio Bremerhavenin pienoiskoossa.

Speckenbütteler Park on myös merkittävä turistikohde Bremerhaven – sijaitsevat maaseudulla. Paikka on loistava virkistysalue ja puutarha puistossa on erilaisia teemoja – muun muassa tuoksu ja meditaatio puutarha.Taiteen ystäville pitäisi käydä ”Taidehallin” – mukaan lukien näyttely maalauksia 1800 ja nykytaidetta.

Kaupungissa on useita nähtävyyksiä koko perhe, mukaan lukien Sea Zoo – Eläintarha ja Aquarium, jossa kävijät voivat nähdä pingviinejä, jääkarhuja, naaleja, sinetit jne.

Lähin lentokenttä on Bremenin lentokenttä sijaitsee 71 km etelään Bremerhaven.

Suomi