Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Ettlingen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Ettlingen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Ettlingen miniopas

Autovuokraamo Ettlingen
Autonvuokraus Ettlingen

Ettlingen sijaitsee Kaakkois- Saksassa, joka sijaitsee Baden-Württembergin (pohjoisosassa on Black Forest) – vain 13 km päässä rajasta Ranska. Alb-joen sivujoki Rein, virtaa kaupungin läpi – joka on noin. 39000 asukasta.

Ettlingen oli tärkeä solmukohta jo Rooman aikoina – ja se mainitaan historiallisissa lähteissä kaupungin 700-numeron. Vanha keskusta on jatkuvasti keskiaikaisen luonteen koskemattomana, ja joukossa nähtävyydet löydämme jäänteiden vanhan kaupungin muurien ja vaikuttava linna rakentamisen, kun vanhimmat osat ovat peräisin 1200-luvulta.

Muita nähtävyyksiä Vanhan Raatihuoneen torni – myös 1200-luvulla – on mainittu. Kaupungintalo, joka on myös nähtävyys, on nuorempi osa (lueteltu 1738). Erikoista vanhan keskustan lisäksi useita suihkulähteitä, joka on ollut täällä jo keskiajalla.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Karsruhe / Baden-Baden lentokentälle 7 km luoteeseen Ettlingen.