Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Hameln

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hameln sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hameln miniopas

Autovuokraamo Hameln
Autonvuokraus Hameln

Hameln sijaitsee Pohjois- Saksassa, jonka Weser-joen Ala-Saksissa.Kaupungissa on noin 58300 asukasta (2008). Kaupungissa on erinomaisella paikalla vuorten välissä Weserbergland (länsi) ja Lein Bergland (itä). Vuoret ovat suosittuja virkistysalueita sekä kävelijöiden ja pyöräilijöiden.

Hamelin tunnetaan kautta ”pillipiipari Hamelin” – keskiaikainen satu, joka on säilynyt ja lukevat ihmiset ympäri maailmaa Grimmin veljesten tulkinta vuodelta 1816. Joka kesä seikkailu on dramatisoinut eri puolilla Hameln – joka on suosittu matkailukohde.

Hamelin on historiallinen kaupunki, jossa monet puoli-metsäinen ja kivitaloja renessanssin. St. Boniface katedraali goottilainen tyyli –   kotoisin 1000-luku – on kaupungin vanhin kirkko.Vanhassa kaupungissa voi myös käydä miellyttävä katukahviloissa ja pieni, viihtyisä kauppoja.

Muut nähtävyydet Hameln on myös ”Rattenfängerhaus” alkaen 1602 – ja antiikin merkintä, jossa mainitaan ”pillipiipari Hamelin”, ”Stiftsherrenhaus” vuodesta 1558,”Klütturm” (23 metriä korkea näkötorni vuodesta 1887, sijaitsee vuoristossa kangas) – ja kaupungin yksityinen automuseo.Lisäksi se on suosittu ottaa kiertueelle yksi sightseeing veneitä Weser-jokea.

Lähin lentokenttä on Hannoverin lentokentän, joka sijaitsee 68 km koilliseen Hamelin.