Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Düsseldorf Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Düsseldorf Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Düsseldorf Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Düsseldorf Lentokenttä

Autonvuokraus Düsseldorf Lentokenttä – Kuva: © Alexander Nieswandt

Dusseldorf Airport (DUS) sijaitsee 8 km pohjoiseen Düsseldorf on Saksan .Noin 350 eri junat pysähtyvät joka päivä klo rautatieasemalta Dusseldorf Airport. On myös mahdollista päästä keskustaan bussilla. Autovuokraamot, jotka ovat läsnä lentoaseman National Alamo, Hertx, Sixt, Avis ja Europcar.

17,8 miljoonaa matkustajaa vuonna 2009, se on kolmas suurin lentoasema Saksassa, kun matkustajien määrä. Düsseldorf voi matkustaa suoraan noin 180 eri kohteisiin. Lentoasema on tärkein keskus Lufthansa ja Air Berliini.

On runsaasti ravintoloita, kahviloita ja baareja, joista valita Düsseldorfin lentokentällä, ja siellä on myös paljon kauppoja. Muita palveluja ovat langattomat Internet, ensiapu, vauvan huoneen, hammaslääkärit, apteekkien, rukoushuoneita, juhlia ja suuri konferenssikeskus, jossa 24 hyvin varustettua kokoushuonetta. Sheraton Düsseldorf Airport Hotel sijaitsee lentokentän.

Suomi