Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Düsseldorf Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Düsseldorf Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Düsseldorf Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Düsseldorf Lentokenttä
Autonvuokraus Düsseldorf Lentokenttä – Kuva: © Alexander Nieswandt

Dusseldorf Airport (DUS) sijaitsee 8 km pohjoiseen Düsseldorf on Saksan. Noin 350 eri junat pysähtyvät joka päivä klo rautatieasemalta Dusseldorf Airport. On myös mahdollista päästä keskustaan bussilla. Autovuokraamot, jotka ovat läsnä lentoaseman National Alamo, Hertx, Sixt, Avis ja Europcar.

17,8 miljoonaa matkustajaa vuonna 2009, se on kolmas suurin lentoasema Saksassa, kun matkustajien määrä. Düsseldorf voi matkustaa suoraan noin 180 eri kohteisiin. Lentoasema on tärkein keskus Lufthansa ja Air Berliini.

On runsaasti ravintoloita, kahviloita ja baareja, joista valita Düsseldorfin lentokentällä, ja siellä on myös paljon kauppoja. Muita palveluja ovat langattomat Internet, ensiapu, vauvan huoneen, hammaslääkärit, apteekkien, rukoushuoneita, juhlia ja suuri konferenssikeskus, jossa 24 hyvin varustettua kokoushuonetta. Sheraton Düsseldorf Airport Hotel sijaitsee lentokentän.