Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Nürnberg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nürnberg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nürnberg miniopas

Autovuokraamo Nürnberg
Autonvuokraus Nürnberg

Nürnberg sijaitsee eteläosassa Saksa – alueen Mittelfranken, joka on osa Baijerin.Kaupunki perustettiin jo 1000: n – ja tänään on yli 500000 asukasta (2008).

Useimmat ihmiset todennäköisesti Nürnbergin ensisijaisesti ns Nürnbergin ”- eli kokeet elossa johtajien Saksan natsien jälkeen toinen World War II. Se, että tämä ratkaisu pidettiin täällä viime aikoina, oli sillä Hitler aikana Nürnbergin sota oli tehnyt tärkeän hallinnollisen keskuksen.

Vaikka kaupunki oli vahvasti pommitti amerikkalaiset loppuvaiheessa 2 World War II on useita merkittäviä historiallisia nähtävyyksiä Nürnbergissä. Näitä ovat muun muassa suuri keskiaikainen linna Nürnbergissä linna ja vanha sairaala Heilig-Geist-Spital (joka on saanut alkunsa 1300-luvulla). Useat kirkot on laskea sivustoista – mukaan lukien Gothic St. Lorenz Kirche lopusta 1200-luvulla.

Nürnbergin on kuuluisa eläintarha – Tiergarten Nürnberg. Se perustettiin vuonna 1912, mutta te tiedätte, että se on jo keskiajalla oli eläintarha täällä.

Kansainvälinen lentokenttä Nürnbergin lentokenttä sijaitsee 5 km keskustasta pohjoiseen.