Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Villingen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Villingen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Villingen miniopas

Autovuokraamo Villingen
Autonvuokraus Villingen

Villingen – tai Villingen-Schwenningen, koska kaupunki on nyt virallisesti nimeltään – sijaitsee Etelä- Saksassa lähellä rajaa Itävalta. Se kuuluu valtion Baden-Württembergin ja on noin 85000 asukasta (2008). Brigach Joki virtaa läpi kaupungin, joka on suhteellisen korkea asema (700 m).

Villingen keskiajalla oli tärkeä itävaltalainen kaupunki, kun taas Schwenningen oli pieni kylä, kunnes 1800-luvun puolivälistä, jolloin se perustettiin laaja klokke-/ur-produksjon siellä. Vuonna 1972, kun kaksi kaupunkia yhdistyivät, vaikka ne ovatkin fyysisesti erotettu toisistaan tasangolla.

Yksi mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä Villingen, vanha, keskiaikainen, kuten kaupungin keskustasta. Täällä löydät näiden hyvin säilynyt seinät useita portit ja tornit ehjät. Kun se tulee arkkitehtuuri yleensä erityisen vanha raatihuone peräisin 1534 lopulla goottilainen tyyli mainittu. Suosittu nähtävyys sijaitsee aivan keskustan – kukkulalla 778 metriä merenpinnan yläpuolella – on Aussichtsturm Wanne, maailman vanhin näkötorni rauta (lueteltu 1888).

Monet kävijät haluavat löytää tiensä Franziskaner museo kaupungin Villingen. Miksi ei yritä Katso tårnur peräisin 1575 ja Scwarzwalder-katsella 1706. Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä Schwenningen on Das Uhrindustriemuseum, mitkä asiakirjat historiassa kellon teollisuudelle.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Stuttgartin lentokenttä, joka sijaitsee 115 km koilliseen Villingen-Schwenningen.