Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Greifswald

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Greifswald sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Greifswald miniopas

Autovuokraamo Greifswald
Autonvuokraus Greifswald

Greifswaldin sijaitsee Koillis Saksassa, joen Ryck joka virtaa Itämereen.Kaupungissa on 54000 asukasta (2007) ja kuuluu Mecklenburg-Vorpommernin. Greifswaldin on satamakaupunki, teollisuus-ja yliopistokaupunki, jossa on myös rikas kulttuurielämä – teatteri, museot ja useita historiallisia rakennuksia. Yliopisto perustettiin vuonna 1456 ja on yksi Euroopan vanhimpia.

Vuonna Altstadt – Vanha kaupunki – on paljon kauniita keskiaikaisia rakennuksia. Jotkut suosituimpia ovat St. Mary’s Church, James kirkko ja Nikolai Church – kaikki 1200 – ja 1300-luvulla. Myös Marktplatz kanssa Town Hall 1400: n on syytä käydä.

Merkittävä matkailukohde Greifswaldin on Pommersches Landes Museum – museoon, jossa näyttelyesineet alueilla geologian, arkeologian, kansanperinteen ja taidetta.

Muutaman kilometrin itään kaupunki on kylässä Wieckin on suosittu turistikohde Greifswald. Wieckin on miellyttävä merellinen tunnelma – ja siellä on useita viehättävä kalastus talo ja luostarin rauniot 1199 palon

Muuten Greifswaldiin tarjoavat kävijöille hyvät mahdollisuudet uimiseen hiekkarannat ja monet virkistysalueet.

Lähin alueellinen lentoasema Heringsdorft lentokenttä, joka sijaitsee 70 km kaakkoon Greifswaldiin.

Vaihtoehtoisesti lentoaseman Rostock – Laage Airport on käytetty.Tämä sijaitsee 106 km länteen Greifswaldiin.