Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Salzgitter

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Salzgitter sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Salzgitter miniopas

Autovuokraamo Salzgitter
Autonvuokraus Salzgitter

Salzgitter, joka on noin. 106000 asukasta (2008), joka sijaitsee hieman pohjoiseen keskustasta Saksa – valtion Niedersachsenin.Sisempi joki virtaa eteläosassa kaupunkia ja yhdistää sen 325 km pitkä Mittelland kanava, joka kulkee koko maassa, mikä puolestaan liittyy eräitä Saksan suuret joet ja vesistöt.

Alle 2 World War II oli useita keskitysleirejä ja noin Salzgitter, ja suuri osa keskustan tuhoutui liittoutuneiden pommitukset. Näin paljon vanhoja rakennuksia historiallisessa keskustassa, Altstadt, hävitettiin. Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on säilynyt – Renaissance linna Salda (sijaitsee alueella, jossa on sama nimi), rakennettu vuonna 1608.   Se oli myös kaupungin tärkeimmät maamerkki, kunnes 13,73 metriä korkea patsas ”Turm jossa Arbeit” oli sijoitettu keskelle kaupunkia vuonna 1995.

Vähän ulkopuolella Salzgitter on useita historiallisia kohteita – pääasiassa käyttöön Schloss Ringelheim alun perin luostari vuodelta 900 jKr. Palace monimutkainen myös barokki kirkko 1694. Muuten, keskiaikainen linna Lichtenbergin on suosittu matkailukohde.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Hannover-Langenhagen, joka sijaitsee 55 km luoteeseen Salzgitter.