Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Aachen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Aachen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Aachen miniopas

Autovuokraamo Aachen

Autonvuokraus Aachen

Aachen sijaitsee länsiosassa Saksassa , Nordrhein-Westfalenin, vain 5 km ajalta Belgian ja Alankomaiden.Kaupungissa on 260000 asukasta (2008), ja se on tärkeä rautateiden risteyksessä. Aachen on tunnettu sen pitkä historia ja sen arkkitehtoninen ja kulttuuriperintö.

Kaupungin tärkein nähtävyys on Aachenin tuomiokirkko, joka on yksi vanhimmista katedraalia Saksa – suuresti vuodesta 786 Sisällä rakennuksessa on kaunis ”Glass Chapel” – joka on merkittävä matkailukohde, ja sekä katedraali ja lasi kappeli on listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon.

Myös Aachen City Hall 1500 ovat näkemisen arvoisia – ja Grashaus, sijaitsee Fish Market vuodesta 1267. Muita nähtävyyksiä kaupungin: Ludwig Forum for International Art – gallerian nykytaiteen näyttelyitä, että myös ulkona veistospuisto, Büchel Palace 1338, Euroopan Square (vain keskustasta itään) ja sen suihkulähde on valaistu öisin, ja kaupunginmuseo Frankenberg Castle 1200 laitamilla kaupungin.

Muuten, Aachen elokuvateattereita, teattereita, puistoja, muistomerkkejä hyvä ostos ja viihtyisiä ravintoloita.

Lähin lentokenttä – Maastricht Aachen Airport – on kansainvälinen lentokenttä ja lähiaikoina. Aachen 40 km keskustan ulkopuolella.

Suomi