Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Euskirchen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Euskirchen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Euskirchen miniopas

Autovuokraamo Euskirchen

Autonvuokraus Euskirchen

Euskirchen, joka on noin 55000 asukasta, sijaitsee kaukana länteen Keski Saksan Nordrhein-Westfalenin – noin. 60 km itään rajan Belgiaan .Euskirchen, joka sai kaupunkioikeudet vuonna 1302, on tänään keskustan hallintoalueen Kreisstadt Euskirchen, joka sisältää tiettyjä naapurikuntien ympäri kaupunkia.

Suosituin matkailukohde Euskirchen ovat edelleen kaupungin vanhaan linnoitukseen – joka sisältää säilynyt osa kaupungin muuri, ja kolme linnoitus torni. Monet matkailijat suurkaupungeissa Bonnin ja Kölnin, jotka molemmat sijaitsevat Euskirchen yhteisön päättänyt ottaa kiertotietä tänne kokemaan joitakin konsentrrt keskiaikaista tunnelmaa.

Toinen – ja erikoinen – vetonaula Euskirchen on opastettu kiertoajelu nimeltään ”Euskirchener Burgenrunde”. Matkan aikana palaatte kuin 12 vanhassa linnassa laitos, jotka kaikki sijaitsevat alueella Kreisstadt Euskirchenin.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Köln / Bonnin lentokentälle – noin. 33 km koilliseen Euskirchenin keskustasta.

Suomi