Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mainz

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mainz sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mainz miniopas

Autovuokraamo Mainz
Autonvuokraus Mainz

Mainz sijaitsee Lounais Saksa – missä joet Rein ja pääkulkureittiä yhteen – ja on pääkaupunki ja suurin kaupunki Rheinland-Pfalzin.Kaupungissa on noin 200000 asukasta (2009).

Mainz on historiallinen kaupunki, ja jo tänä vuonna 13 eaaKr. rakennettiin roomalainen linnoitus rakennettiin.

Mainz on myös yliopisto, ja se on myös tärkeä liikenteen solmukohta. Kaupunki on myös kuuluisa karnevaali juhliin.

On olemassa monia nähtävyyksiä Mainz – ja eniten huomiota saa tarpeeksi Old Town – erilaisia kauniita puoli-metsäinen taloa 1500 – 1700-luvulla.On olemassa myös useita kauniita kirkkoja – ja kapeat kujat koukkusormi talot ja kadut on mukavia ravintoloita, baareja ja kahviloita.

Jotkin suosituimmista nähtävyyksistä kaupunki on Pyhän Martin (alun perin 1000-luvulla, mutta myöhemmin uudelleen ja uudelleen useita kertoja), katolinen Pyhän Tapanin kirkko 1340 (lasimaalaukset ikkunat Chagall) ja Gutenberg Museum – Yksi vanhimmista tulostus museoita maailmassa.

Kaupungissa on myös roomalais-germaaninen museo ”Zitadelle” (linnoitus vuodesta 1660), Natural History Museum, kasvitieteellinen puutarha, Taidehallissa (jossa näyttely nykytaiteen) ja Mainz kaupunginmuseo – kotiseutumuseoon.

Mainz sijaitsee Saksan moottoriteillä (Autobahn) A60, A63 ja A66

Lähin lentokenttä on Frankfurt International Airport, joka sijaitsee 31 km itään Mainz.