Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Neuss

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Neuss sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Neuss miniopas

Autovuokraamo Neuss
Autonvuokraus Neuss

Neuss sijaitsee läntisessä osassa Saksaa on Rein-joki, ja se kuuluu Nordrhein-Westfalenissa.Kaupungissa on 151200 asukasta (2008), ja toisella puolella Reinin sijaitsee kaupungin Düsseldorfin.

Neuss on yksi vanhimmista kaupungeista maassa, ja on ollut asutusta jo roomalaiset perustivat sen vuonna 16 eaaKr. kuin sotilaallinen etuvartio, ja suositti sen sijaan Novaesium.

Kaupungissa on useita historiallisia, kulttuurisia ja arkkitehtuurin nähtävyyksiä – kuten upea kirkko Quirinus-Münster ”ajatus takaisin 1200-luvulla. Kirkko – joka on maamerkki kaupungille – uusittiin tulipalon jälkeen vuonna 1741. Muita nähtävyyksiä Neuss: Haus Rottels museo – kotiseutumuseo sijaitsee rakennuksessa vuodelta 1820, Pyhän Marian kirkko vuodelta 1902, Roscheider tuomioistuin (ulkoilmamuseo, jossa voit myös nähdä dioraamahallin Rooman linnake pienoiskoossa), ja Clemens Selset-museo – Kotiseutumuseo ja taidegalleria.

Lisäksi kaupunki on kaunis kasvitieteellinen puutarha, useita teattereita – kuten Globe Theatre – joka vuosi Shakespeare festivaalin, hyvä ostos ja monipuolinen yöelämä.

Lähin lentokenttä on Dusseldorf Airport sijaitsee 15.7 km koilliseen Neuss.