Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Zittau

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Zittau sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Zittau miniopas

Autovuokraamo Zittau
Autonvuokraus Zittau

Zittau sijaitsee itäisessä Saksassa – ja Saksin osavaltiossa, lähellä rajaa sekä Puolan ja Tšekin. Vain joki Neissen erottaa Zittau päässä Puolan kaupunkien ja Sieniawka Porajów – ja etäisyys Tšekin rajalla on vain 3 km. Tänään Zittau on noin 29000 asukkaiden – mikä selvästi laskevan väkirikkain aikana tuolloin Saksa jaettiin kahtia.Enimmillään siellä oli kaksi kertaa niin paljon ihmisiä täällä.

On olemassa useita merkittäviä rakennuksia keskiajalta ja renessanssin Zittau. Tärkeintä on Salzhausen / Marstall (1511), Altes Gymnasium (1571), Domspachhaus am Markt (1553) ja Heffterbau – joka on osa vanhaa Fransiskaaniluostari peräisin 1600-luvun alussa. Tämä on myös Kulturhistorisches Franziskanerkloster museo, jossa muun muassa voi nähdä kokoelma ”Fastentücher” (kiinteä verkko) 1500-luvulla.

Useat kaupungin kauneimmista kirkoista saanut alkunsa keskiajalla, vaikka ne on sittemmin tehty merkittäviä muutoksia tai muutostöissä. St. Johannis-Kirche on rakennettu vuonna 1291, mutta paloi ja rakennettiin uudelleen vuonna 1700. Myös Frauenkirche (mainittu 1355) on tehnyt tuhojaan tulipalossa (palautetaan vuonna 1600) – vaikka Weberkirche / Drefaltigkeitskirche, joka alun perin rakennettiin noin. 1500, oli laajasti uusittu ja laajennettu 1700.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Dresden Airport sijaitsee 77 km luoteeseen Zittau. Se voi myös mainita, että Prahan lentokenttä Tšekin pääkaupungissa sijaitsee lähellä Zittaus – noin. 95 km etelään kaupungin.