Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Jena

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Jena sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Jena miniopas

Autovuokraamo Jena
Autonvuokraus Jena – Kuva: © Jose Manuel Segovia

Jena sijaitsee keskeinen osa Saksan, lähellä jokea Saale, ja sillä on noin 102700 asukasta (2008).Kaupunki kuuluu valtion Thüringenin ja on tunnettu sen yliopisto, perustettu vuonna 1558.

Jena perustettiin vuonna 1322, ja sden keskellä 1800-luvun kaupunki on maailmanlaajuisesti tunnettu optisen alan (Carl Zeiss). Se on myös tärkeä rautateiden risteyksessä.

Jena on useita historiallisia nähtävyyksiä, bl. a. City Hall 1377 on goottilainen tyyli ”Stadtkirche” (yksi kirkko on rakennettu vuosina 1438-1525) – ja Pyhän Mikaelin kirkko vuodesta 1200.

Muita nähtävyyksiä ovat Se on 128 metriä korkea JenTower kanssa Scala-ravintolassa ja näköalatasanne – jossa voi nauttia upeista panoraamanäkymät yli kaupungin ja ympäröivän alueen, planetaario, tähtitieteellisen observatorion, kasvitieteelliset puutarhat, kaupunginmuseo Göhre (kotiseutumuseo, jossa on myös taidegalleria), lasimuseo, gptisk museo – ja Kirjallisuus museo, joka sijaitsee entisessä kodissa filosofi Johan Gottlieb Fichte.

Lähin lentokenttä on Erfurt Airport sijaitsee 71 km länteen Jena.