Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kassel

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kassel sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kassel miniopas

Autovuokraamo Kassel
Autonvuokraus Kassel

Kassel sijaitsee keskeisellä osa Saksaa, joen Fulda, ja kuuluu valtion Hessenissä.Kaupungissa on noin 200000 asukasta (2008) ja on tärkeä kulttuurinen keskus koko alueelle.

Kassel on tunnettu kansainvälinen taidenäyttely ”Documenta, järjestetään joka 5 vuotta. Näyttely keskittyy nykytaiteeseen, ja pidetään seuraavan kerran vuonna 2012.

Kaupungissa on useita suosittuja nähtävyyksiä, kuten Martin on peräisin 1330-luvulta (kaupungin suurin kirkko), Fine Arts Friedericianum, Grimmin veljekset Museo, Saksan tappio museo, Hessische Landesmuseum – sekä kaupungin museossa paikallista historiaa näyttely keskiajalta nykypäivään.

Wilhelmshöhe Berg Park on toinen merkittävä matkailukohde Kassel. Tämä on suuri vuori puisto, joka sisältää myös ”Schloss Wilhelmshöhe” alkaen 1786. Linna (maalaus näyttelyt vanhojen mestareiden kuten Rembrandtin ja Rubensin mm) on avoinna yleisölle. Puiston sisältää myös kaupungin maamerkki – patsas Hercules – joka seisoo vuoren huipulle. Patsas on valmistettu kuparista ja se valmistui vuonna 1701.

Muuten puisto Karl Lammas-joen Fulda on tutustumisen arvoinen. Puisto on peräisin 1500-luvulta, ja on tunnettu ”Orangerie” – alun perin 1710 – ja Planetaario ja pieni kasvitieteellinen puutarha.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Hannoverin lentokentän, joka sijaitsee 179 km pohjoiseen Kassel.