Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Køln Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Køln Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Køln Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Køln Lentokenttä

Autonvuokraus Køln Lentokenttä

Köln-Bonnin lentoasema sijaitsee 15 km kaakkoon Kölnissä ja 16 km koilliseen Bonn .Sekä junat ja bussit ovat hyviä ajoneuvoja saada välillä lentoaseman ja kaupungeissa. Autovuokraamot Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt sijaitsee Terminaali 1: saapuvien alue D.

10470000 matkustajia kävi lentokentällä 2006. Se on tärkein keskus Germanwings ja TUIfly. Koska luodaan paljon halpalentoyhtiöiden lisääntynyt matkustajamäärä 40 prosenttia 02-03. Lentokentältä on säännöllisiä lentoja noin 32 eri kohteeseen Euroopassa, Afrikassa ja Lähi-idän lisäksi charter-koneella. Lentokentällä on kaksi terminaalia, jotka on bussikuljetus välillä.

Kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja hyvä Köln-Bonnin lentokentälle. Muita palveluja ovat ATM, kampaamo, posti, matkatoimisto, apteekki, ensiapu-ja konferenssikeskus. Se on hotelli lentoasemalla, se Holiday Inn Köln-Bonnin lentoasema.

Suomi