Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Nizza

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nizza sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nizza miniopas

Nizza

Autonvuokraus Nizza

Nizza sijaitsee aivan Ranskan Rivieran (Côte d’Azur), ja se on yksi Ranskan suurimmista kaupungeista.Se on hallinnollinen keskus departementissa Alpes-Maritime alueella Provence-Alpes-Côte d’Azur. Nizzan asuu noin 350000 ihmistä, mutta kaupunki on keskustan suurimpien kaupunkien alueella (mukaan lukien lähikaupunkeihin Antibes ja Cannes) joiden asukasmäärä on yhteensä lähes 1 milj.

Kuten niin monet muut kaupungit Välimerellä, Nizza perustettiin muinoin (n. 350 eKr.Kr), jonka kreikkalaiset. Kautta historian kaupunki on muuttuvissa järjestelmien – ja Italian vaikutus on ollut erittäin vahva – on silti tuntui. Vasta vuonna 1860 oli Nizzassa varmasti ranskalainen.

Nizzan nähtävyyksiin on monia. Kuuluisin lienee tainnutusta rantakadulla Promenade des Anglais, joka kulkee rinnan pitkään suosittu uimaranta. Muuten rauniot vanha linna La Colline du Château ja Notre Dame on mainittu. Tämän lisäksi kaupunki on tunnettu erityisesti vilkkaasta ja monipuolinen yöelämä.

7 km Nizzasta länteen on Ranskan toiseksi vilkkain lentokenttä – Aéroport Nizza Côte d’Azur .

Auton vuokraus Nizzassa ei ole koskaan ollut halvempaa. Kokeile käyttäjäystävällinen hakukone ja varaa auton heti. Hinnat todettiin sisältää kaikki tarvittavat vakuutukset ja ilman kilometrirajoitusta.

Suomi