Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Würzburg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Würzburg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Würzburg miniopas

Autovuokraamo Würzburg
Autonvuokraus Würzburg

Würzburg, joka on 135000 asukasta (2008), on kaupunki joen Main in Unterfranken alueella – Etelä Saksan Baijerin osavaltiolle.Se perustettiin jo 700– ja juhli 1300-vuotisjuhliaan vuonna 2004.

Tunnetuin nähtävyys Würzburgissa on 168-metrinen barokin Würzburger Residenz, joka valmistui vuonna 1744 rakentamisen jälkeen lähes 20 vuotta. Linna on saatettu Unescon maailmanperintöluetteloon listan erityisen hyvin säilynyt ja kulttuuriperintöä.

Muuten suurin osa muinainen kaupunki tuhoutui brittiläinen ilmahyökkäyksen vuonna 1945, mutta osa vanhaa arkkitehtuuria on yrittänyt uudelleen sodan jälkeen. Silti voi kokea Die Alte Mainbrücke peräisin 1400-luvulta, joka oli kaupungin ainoa silta Main vasta 1886.

Aivan keskustasta pohjoiseen Festung Main Berg – jättiläismäinen, hyvin säilynyt linnoituksia peräisin keskiajalta.

Würzburg on myös tunnettu kaupunki, jossa taide ja kulttuuri ovat vahvasti esiin, ja vuosittain järjestetään kaksi merkittävää festivaalit klassisen musiikin: Mozart ja Bach Fest-Tage.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Frankfurt Airport sijaitsee 100 km luoteeseen Würzburg.