Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Wolfsburg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Wolfsburg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Wolfsburg miniopas

Autovuokraamo Wolfsburg
Autonvuokraus Wolfsburg

Autonvuokraus Wolfsburg

Wolfsburg, n.. 120000 asukasta (2008), sijaitsee itään Luoteis Saksan valtion Niedersachsenin. Toisin kuin useimmat muut kaupungit Saksassa on hyvin ”nuori”.Se oli itse asiassa perustettiin niinkin myöhään kuin 1938 – Adolf Hitlerin natsien kuin asuintilat työntekijöille äskettäin perustetun Volkswagen tehtaalla. Alun perin kaupungin nimi Stadt des KDF wagens, mutta se muutettiin Wolfsburgin 1946 – yksi vaativat lähellä Renaissance linna.

Ja juuri Schloss Wolfsburg, joiden historia juontaa alussa 1300, on yksi kaupungin päänähtävyyksistä. On kuitenkin olemassa myös joitakin vanhempia arkkitehtuuri perustuu aikana useita satoja vuosia ennen kaupunkiin oli – muun muassa Burg Neuhaus (noin 1400) ja Schloss Fallersleben (1551).

Muuten se on luonnollisesti riitä, moderni arkkitehtuuri, joka on ominaista kaupunki. Täällä erityisesti Alvar Aalto-Kulturhaus (1962) mainitaan – suunnitellut ja nimetty maailmankuulu suomalainen arkkitehti Alvar Aalto. Myös Wolfsburg teatteritalo, pystytetty 1973, on monumentaalinen esimerkki modernista arkkitehtuurista.

Yksi kaupungin monet museot, se on luonnollista mainita erityisesti Die Autostadt, joka on sekä museo-ja huvipuisto liittyvät Volkswagen-konsernin.

Muuten Wolfsburg tunnettu festivaali, jossa jotkut tärkeimmistä vuosittaisista tapahtumista on kansainvälinen tanssifestivaali Movimentos (huhti-toukokuu), ulkona konsertit Jazz ’n’ Lisää (heinä-elokuu), Gourmet Fest (elo-syyskuu) ja suuret markkinat veneen lokakuussa.

Lähin kansainvälinen lentokenttä on Hannover-Langenhagen Airport sijaitsee 90 km itään Wolfsburg.