Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Mannheim

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Mannheim sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Mannheim miniopas

Autovuokraamo Mannheim
Autonvuokraus Mannheim

Mannheim sijaitsee Lounais- Saksassa – joen Neckars päättynyt Rein -, ja se on toiseksi suurin kaupunki sijaitsee Baden-Württembergin (jälkeen Stuttgart ).Se on 310000 asukasta (2008).

Mannheim on yksi maan suurimmista sisävesisatamien ja on myös tärkeä rautateiden risteyksessä.

Lisäksi kaupunki on laaja kulttuurinen monumentteja, museoita ja gallerioita.

Maamerkki kaupungin vesitorni vuodesta 1886, joka on 60 metriä korkea.

Mannheim on tunnettu kauniista rakennuksista 1700-luvulta – mukaan lukien ”ResindezSchloss” vuoteen 1720. Tämä on Saksan suurin linna (julkisivu on 500 metriä pitkä). Lisäksi tämä on yksi suurimmista barokki rakennetaan Eurooppaan. Kaupungin yliopisto sijaitsee rakennuksessa.

Vanha kaupungintalo peräisin 1701 barokkityyliin on myös tutustumisen arvoinen. Raatihuoneen torni on yhteistä seurakuntaa ”Untere Pfarrkirche St. Sebastian.”

Toinen nähtävyys kaupungissa on Reiss-museo – kansainvälinen museon eri lajityyppejä (valokuvaus, kulttuuri ja arkeologia, jne.). Näyttelyssä on mukana hieno posliini ja jäljennös Carl Benzin ensimmäinen auto vuodesta 1886. Myös   ”Taidehalli Mannheim” Suosittelen vierailua.On suuri näyttely maalauksia ja veistoksia – pääpaino Saksan ja ranskalaisen impressionismin ja abstraktia taidetta.

Hieman itään keskustasta on 212 metriä korkea TV-torni, joka on avoin yleisölle. Täällä vierailijat voivat saada jopa näköalatasanne ja saat upeat näkymät yli kaupungin.Lisäksi pyörivä ravintola ja baari tornin huipulle.

Airport Mannheim, Mannheim City Airport sijaitsee 3.7 km itään keskustasta, kaupungin alueellisen lentoaseman.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Karlsruhe Airport sijaitsee 104 km etelään Mannheim.