Autovuokraamo Puola

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Puola

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Puola sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Puola miniopas

Puola
Autonvuokraus Puola

Puola sijaitsee Keski-Euroopassa ja on 38,4 miljoonaa asukasta (2009). Maa on rantaviivaa Itämeren pohjoiseen, naapurimaiden, SaksaUkrainaValko – Venäjä(Kaliningradin alueella), LiettuaTšekki ja Slovakia.

Maa on enimmäkseen alava tasanko, laaksoja, metsiä ja järviä.Etelä-ja Kaakkois-   maan maisemaa leimaavat vuoret – jos korkein huippu on Rysy, joka on 2499 m.Wisla-joki on maan tärkein ja pisin, ja useat suuret kaupungit Puolassa on tällä.

Puola sijaitsee rajavyöhykkeellä välillä lauhkea mannerilmasto idässä ja merenkulun lauhkea sade ilmasto lännessä. On ainakin odotettavissa keväällä.

Pääoman Varsovan sijaitsee molemmin puolin jokea Veikselin keskiosissa maan ja on 1,7 miljoonaa asukasta (2009).Varsova on maan suurin kaupunki – ja poliittinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus. Kaupunki on myös tärkeä liikenteen solmukohta. Varsova on mielenkiintoisia museoita ja teattereita, ooppera, eläin-ja  kasvitieteellinen puutarha.Vanhakaupunki on myös listattu UNESCOn maailmanperintöluetteloon.

Muita suuria kaupunkeja Puolassa LódsKrakovaWroclawPoznanGdansk ja Szczecin.

Gdansk ja Gdynia Pohjois-Puolassa tärkein satama kaupunkeja.

Puolan kansainvälinen päälentokenttä on Varsovan Frederic Chopin Airport, joka sijaitsee 10 km etelään pääkaupunki.

Auton vuokraus voi varata kauttamme 3 helppoa vaihetta ja hakukone yllä. Hinnat autonvuokraus Puolassa ei ole koskaan ollut halvempaa. Hakukone hakee hinnat useiden yritysten ja luettelot paras hinta.