Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Leverkusen

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Leverkusen sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Leverkusen miniopas

Autovuokraamo Leverkusen
Autonvuokraus Leverkusen

Leverkusen sijaitsee läntisessä osassa Saksaa on Rein-joki, ja se kuuluu Nordrhein-Westfalenissa.Kaupungissa on 161300 asukasta (2008), ja kuuluu ns kaupunkiseudut Rhein-Ruhr.

Leverkusen on muutaman miljoonan itään rajan Alankomaissa ja Belgiassa, sekä hieman etelään toisella puolella Reinin löydät suurempi kaupunki Saksassa Kölnissä.

Leverkusen on ehkä parhaiten tunnettu sen suurten kemian ja lääketeollisuuden (Bayer AG). ”Bayer Cross” on nähtävyys kaupungissa – yksi maailman suurimmista valomainos tai logo – tehdä yrityksen Bayer.

Näkyvä maamerkki Leverkusen on 72 metriä korkea vesitorni ja näköalatasanne vuodelta 1978. Täällä vierailijat voivat nauttia upeista panoraamanäkymät yli kaupungin ja ympäröivän alueen.

Laitamilla kaupungin toinen nähtävyys, nimittäin japanilainen puutarha, jonka on suunnitellut Carl Duisburg 1923. Paikka on keidas ja kauneus, ja sitä pidetään yhtenä maan kymmenen kauneimman puutarhan. Japanilainen puutarha on avoinna ympäri vuoden yleisölle, ja se koostuu näiden polkuja, lampia, vesiputouksia, siltoja, tee taloa, temppeleitä ja lohikäärmeitä.

Myös Schloss Morsbroich – kaunis linna 1775 – on suosittu matkailukohde. Linnan museo ja modernin taiteen, yli 400 maalauksia ja veistoksia. Ulkopuolella voit vierailla kauniissa puistossa.

Lähin lentokenttä on Köln – Bonn Airport sijaitsee 30 km etelään Leverkusen.