Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Offenbach

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Offenbach sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Offenbach miniopas

Autovuokraamo Offenbach
Autonvuokraus Offenbach

Offenbach (virallinen nimi: Offenbach am Main) sijaitsee keskeisellä Saksan valtio Hessen – itärannalla joen Main, vastapäätä kaupungin Frankfurt. Vaikka kaupunki on tuhannen vuoden historia, se on ennen kaikkea, kun toinen World War II, se on laajentunut, pääasiassa siksi, että teollisuus lähiössä Frankfurt. Offenbach on noin.120000 asukasta (2008).

Yksi kaupungin nähtävyyksiin, on ensisijaisesti Kolme linnaa / palatsit, että herättää huomiota: busing-Palais (viimeiset puoli 1700-luvun), pusku Heim Schloss (1600 – ja 1700-luvuilla) ja jään Berger Schloss (vuodesta 1576), joka Tänään muodostavat rakenteellisen ytimen suunnittelu koulun Hochschule für Gestaltung.

Kaksi museot Offenbach on erityisen suosittuja kohteita. Tämä koskee Deutsche museonjohtaja (dokumentointi kaupungin perinteinen nahka) ja Klingspor-museo (joka on museo typografian ja kalligrafian).

Maamerkki uudempi päivämäärä on 120 metriä korkea pilvenpiirtäjä ”City Tower”.

Frankfurtin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 18 km lounaaseen Offenbach City.