Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Oslo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Oslo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Oslo miniopas

Oslo
Autonvuokraus Oslo

Tarvitsetko vuokra-auton Oslossa? Olitpa sitten lomalla tai liikematkalla Oslossa, vuokra-auto voi olla käytännöllinen väline kaupunkiin tutustumiseen. Valittavana on useita autotyyppejä, ja voit päättää, haluatko noutaa auton kaupungista vai Oslon Gardermoenin lentokentältä. 

Yleistä tietoa Oslosta

Noin 590 000 asukkaan (2010) Oslo on Norjan pääkaupunki ja maan suurin kaupunki. Se sijaitsee eteläisen Norjan itäosassa Oslon vuonon sisäpuolella. Kaupungin läpi virtaa monia jokia, mukaan lukien Akerselva-joki. 

Oslo perustettiin noin vuonna 1048. Siitä tehtiin pääkaupunki ensimmäistä kertaa vuonna 1314 ja myöhemmin vuonna 1814, kun unioni Tanskan kanssa purkautui. Kaupungilla on sekä kansallisten että kansainvälisten yhteyksien kannalta merkittävä satama, ja Oslon vuono sekä kaupunkia ympäröivät kukkulat ovat suosittuja ulkoilu- ja vapaa-ajan kohteita. 

Pääkaupungissa on runsaasti kulttuuria, yli 50 museota, lukuisia taidegallerioita, ooppera, teatteri, konserttipaikkoja ja yöelämää. 

Oslon suosituimpia nähtävyyksiä ovat Slottet (kuninkaallinen linna), joka on Norjan kuninkaan asuinpaikka, Palatsi-puisto, pääkatu ”Karl Johans gate” (joka ulottuu Oslon keskusasemalta kaakkoon ja aina Slottetiin luoteessa) ja sen suositut liikkeet kadun molemmin puolin, Oslon katedraali vuodelta 1697, parlamenttitalo ja kansallisteatteri vuodelta 1899 sekä vanhat yliopistorakennukset. 

Muita nähtävyyksiä ovat Akershusin linnoitus (alun perin vuodelta 1299), Vanha Akerin kirkko 1100-luvulta (kaupungin vanhin rakennus), Holmenkollbakken ja sen hiihtomuseo, Frogner-puisto Vigeland-installaatiolla (veistospuutarha), Kansallisgalleria ja sen kokoelma Edvard Munchin maalauksista, Kon-Tiki-museo, Fram-museo, Norjan merimuseo ja Ibsen-museo. 

Kaikista uudemmista nähtävyyksistä Oslon oopperatalo on pakko nähdä. Se sijaitsee Bjørvikassa ja vihittiin käyttöön vuonna 2008. 

Vuokra-auton voi varata monissa paikoissa Oslossa, muun muassa Gardermoenin lentokentällä, Asker-rautatieasemalla, keskustassa ja Økernveienillä. Takaamme alhaiset vuokra-autojen kustannukset Oslossa. Käytä yllä olevaa hakukonettamme tarkistaaksesi hinnat ja autojen saatavuus. 

Lentokenttä

Kaupungin tärkein kansainvälinen lentokenttä, Oslo Airport Gardermoen (OSL), sijaitsee 50 kilometriä koilliseen kaupungin keskustasta. Saapumisaulan lähellä sijaitsevat useiden tunnettujen yritysten toimistot, kuten Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt. 

Voit tehdä lyhyempiä tai pidempiä retkiä omaan tahtiisi vuokra-autolla Oslossa, ja saattaa olla houkuttelevaa käydä myös muissa itäisissä kaupungeissa. 

Kohdevinkkejä

Fredrikstad sijaitsee 94 kilometriä Oslosta etelään, ja se on viehättävä kaupunki, joka perustettiin vuonna 1567. Sitä pidetään Pohjois-Euroopan parhaiten säilyneenä linnoituskaupunkina, ja sen vanhakaupunki ”Gamlebyen” historiallisilla vallihaudoillaan, bastioneillaan ja mukulakivikaduillaan on suosittu kohde. Kongstenin linnoitus vuodelta 1677 ja Fredrikstadin kirkko vuodelta 1779 kannattaa myös käydä katsomassa – samoin kuin Fredrikstadin museo. 

Toinen suosittu kohde on Glassworks Village, joka sijaitsee 73 kilometriä luoteeseen Oslosta, tarkalleen ottaen Jevnaker Randsfjordenissa. Lasitehdaskylä perustettiin vuonna 1762, ja se tunnetaan laadukkaista lasi- ja kristallituotteistaan. Lasitehdas on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Viikonloppuisin kävijät saattavat saada mahdollisuuden yrittää lasinpuhaltamista itse lasimökissä. Alueella on myös lasimuseo, galleria ja tehtaanmyymälä.