Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Oslo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Oslo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Oslo miniopas

Oslo

Autonvuokraus Oslo

Oslon noin 590000 asukasta (2010), on pääkaupunki ja suurin kaupunki. Se sijaitsee itäisen Keski-alueella Etelä-Norjassa – johtaja Oslonvuonolle. Monet joet kulkevat kaupunkiin – kuten televisio ja puhelin.

Oslo on perustettu noin vuonna 1048, ja siitä tuli pääkaupunki vuoteen 1314, myöhemmin 1814 – kun unioni Tanskan kanssa purettiin. Kaupungissa on tärkeä satama ja lauttayhteys sekä kotimaassa että ulkomailla, ja molemmat Oslon vuonon ja kukkulat ympäröivät kaupunkia ovat suosittuja kohteita ulkoiluun.

Pääoma on rikas kulttuurielämä on yli 50 museota, lukuisat galleriat, ooppera, teatterit, konsertti-ja yöelämän.

Jotkut suosituimpia nähtävyyksiä Oslon kuninkaallinen palatsi (kuninkaallinen palatsi) – joka on Norja kuninkaan pääasiallinen asuinpaikka, kuninkaallinen palatsi, pääkatu ”Karl Johan’s Gate” (joka ulottuu Oslon päärautatieaseman kaakkoon ja jopa linnan luoteeseen) – suosittu bisnesalueen molemmin puolin katua, Oslon tuomiokirkko 1697, Euroopan parlamentin, Kansallisteatteri vuodesta 1899 – ja vanhat yliopiston rakennukset.

Muita kiinnostavia kohteita ovat Akershus linnoitus (alun perin 1299), Vanha Aker kirkko 1100 (kaupungin vanhin rakennus), Holmenkollen Ski Jump kanssa Ski Museum, Frogner Park Vigeland Park (veistospuisto), Valtion taidemuseo, jossa se kerää Edvard Munchin kuvia, Kon-Tiki-museo, Fram-museo , Norja merimuseo ja Ibsen Museum.

Niistä uudempi nähtävyyksiä ovat Opera House. On Bjørvika – ja vihittiin vuonna 2008.

Oslo Airport – Gardermoen on Norjan suurin lentokenttä ja on noin. 50 km keskustasta pohjoiseen.

Auton vuokraus on saatavilla useilla paikkakunnilla Oslossa muun muassa Oslon Gardermoenin lentokentältä , Asker rautatieasemaa, keskusta ja lisää Road.Takaamme alhaisten autonvuokraus Oslo. Kokeile hakukone yllä nähdäksesi hinnoittelun ja saatavuuden vuokra-autoja.

Suomi