Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kööpenhamina

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kööpenhamina sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kööpenhamina miniopas

Autovuokraamo Kööpenhamina
Autonvuokraus Kööpenhamina

Etsitkö edullista vuokra-autoa Kööpenhaminasta? Auton vuokraaminen on erittäin suosittua Kööpenhaminassa, ja suurin osa haluaa noutaa autonsa lentokentältä. Kun sinulla on käytössäsi vuokra-auto Kööpenhaminassa, voit tehdä päiväretkiä ympäröivälle maaseudulle julkisesta liiketeestä murehtimatta. Voit säästää paljon rahaa vertailemalla eri vuokrausfirmoja. Auton noutaminen onnistuu myös kaupungin keskustasta. 

Kööpenhamina

Kööpenhamina sijaitsee Själlannin saarella Juutinraumalla. Se on Tanskan pääkaupunki, ja kaupungissa on noin 670 000 asukasta (2008). Suur-Kööpenhaminan alueella asukkaita on noin 1,2 miljoonaa. Kaupunki on perustettu 1000-luvulla. 

Koska Kööpenhaminan historia ulottuu kauas menneisyyteen, kaupungilla on luonnollisestikin paljon tarjottavaa – niin historiallisessa mielessä kuin muutenkin. Kuuluisimpia nähtävyyksiä ovat Langeliniessa oleva patsas Pieni merenneito, ”Rundetaarn” -pyöreä torni, joka on rakennettu osana Trinitatisin kirkkoa vuonna 1642, ja vuonna 1843 avattu ”Tivoli Gardens”, joka on Pohjoismaiden tunnetuin huvipuisto. 

Kööpenhaminassa on useita kuninkaallisia linnoja. Näistä kuuluisin on ”Amalienborg”. Linna on rakennettu vuosina 1748–1760 kuninkaallisen perheen käyttöön, ja maan hallitsijat ovat asuneet Amalienborgissa siitä lähtien. ”Rosenborg” on puolestaan kaupungin linnoista vanhin. Se on rakennettu vuonna 1632, ja nykyään siellä säilytetään kuninkaallista kokoelmaa. Rosenborgin linnaa ympäröi kaunis, kuninkaan puutarhaksi kutsuttu puisto. ”Cristiansborg” -linna, joka sijaitsee Slotsholmenin saarella, on rakennettu alun perin vuonna 1730, mutta se on sen jälkeen palanut kahdesti. Nykyinen Cristianborgin linna valmistui vuonna 1907, ja siellä toimii Tanskan parlamentti, ”Folketinget”, Tanskan korkein oikeus sekä Tanskan pääministerin toimisto. 

Muita historiallisia rakennuksia ovat Kööpenhaminan yliopiston vanhimmat osat vuodelta 1479 tehden siitä Pohjoismaiden vanhimman yliopiston, ja yliopiston lähellä oleva Pyhän Pietarin kirkko, joka on rakennettu 1586. Kööpenhaminassa on monia kauniita ja vehreitä puistoja. Suuri ”Ørstedsparken” on yksi kaupungin suosituimmista ulkoilupaikoista. 

Vaihtoehtona historialle Kööpenhaminassa on rikas kulttuurielämä, ja kaupungista löytyy monia kiinnostavia museoita. Tanskan kansallismuseo, Tanskan valtion taidemuseo (SMK), ”Ny Carlsberg Glyptotek”, ja ”Thorvaldsen”-museo, joka on omistettu maailmankuululle kuvanveistäjä Bertel Thorvaldsenille, ovat kaikki käymisen arvoisia. Uusin lisäys kulttuuritarjontaan on Kööpenhaminan oopperatalo, joka sijaitsee Holmenin saarella. 

Kööpenhaminassa on paljon ostosmahdollisuuksia, lukuisia hyviä kahviloita ja ravintoloita sekä vireä yöelämä. Tärkein ostoskatu ”Strøget” on yksi Skandinavian tunnetuimpia shoppailupaikkoja. Aikoinaan huonomaineisella vanhalla ”Nyhavnin” satama-alueella ravintolat myötäilevät kanaalia. 

Kööpenhaminan lentokenttä Kastrup on Pohjoismaiden vilkkain lentokenttä. Se sijaitsee Amagerin saarella, 8 kilometriä lounaaseen kaupungin keskustasta. Auton vuokraaminen Kööpenhaminasta ei ole koskaan ollut näin edullista. Kaikki vuokraushinnat sisältävät kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen, kolarivakuutuksen, varkausvakuutuksen ja lentokenttämaksut. Kerromme hinnat monilta tunnetuilta vuokraamoilta, kuten Sixt, Alamo, Hertz, Budget, ja Europcar. 

Liikenne

Teiden kunnosta huolehditaan Kööpenhaminassa hyvin, eikä moottoriteillä ole tietulleja. Kuten jokaisessa tämän kokoisessa kaupungissa, liikennettä saattaa kuitenkin olla paljon, etenkin ruuhka-aikaan. Maksullisia parkkipaikkoja löytyy sekä keskustasta että sen ulkopuolelta. Kööpenhaminassa on käytössä kolme eri maksuvyöhykettä; kaupungin keskusta on kaikista kallein. Mikäli majoitut hotellissa kaupungin keskustassa, kannattaa tarkistaa, tarjoaako hotelli parkkipaikkoja vierailleen. 

Autonvuokraus Kööpenhaminasta mahdollistaa sinulle uusiin paikkoihin tutustumisen, lähempää tai kauempaa kaupungin ulkopuolelta. 

Kööpenhaminan ulkopuolisiin kohteisiin tutustuminen vuokra-autolla 

Kööpenhaminasta voi tehdä päiväretken Ruotsin Malmöön. Matkaa kertyy vain 42 kilometriä, johon sisältyy 16 kilometrin mittainen Øresundin silta. Malmössä on monia kiinnostavia paikkoja, missä vierailla, kuten esimerkiksi 1530-luvulla rakennettu ”Malmöhus”-linna. Sieltä löytyy myös taidemuseo ja Malmön luonnontieteellinen museo. Muita kohteita ovat muun muassa Pyhän Pietarin kirkko 1300-luvulta, ”Turning Torso” -pilvenpiirtäjä ja huvipuisto ”Folkets Park”. Kesällä kannattaa ehdottomasti mennä upealle Ribersborgin rannalle nauttimaan päivästä. 

Ylittäessäsi Øresundin sillan sinun tulee maksaa tietulli. Löydät hinnaston täältä 

Vuokra-autolla voi ajella myös Fynin saarella sijaitsevaan Odensen kaupunkiin, joka on Tanskan kolmanneksi suurin kaupunki. Odense on 165 kilometriä länteen Kööpenhaminasta, ja se on Hans Kristian Andersenin synnyinpaikka. Syntymäkoti toimii nykyään museona, joka on omistettu hänen elämäntyölleen. Odensen katedraali 1300-luvulta on myös mielenkiintoinen kohde, kuten ulkoilmamuseo ”Den Fynske Landsbykin”. Hiukan etelään Odensesta löytyy ”Nonnebakken”, jossa pääset ihailemaan tuhatvuotisen viikinkilinnoituksen jäänteitä.