Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kööpenhamina

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kööpenhamina sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kööpenhamina miniopas

Autovuokraamo Kööpenhamina

Autonvuokraus Kööpenhamina

Kööpenhamina sijaitsee saarella Seelannin Juutinrauman ja on pääoman Tanskaa .Itse kaupungissa on noin. 670000 asukasta (2008), kun taas pääkaupunkiseudulla asuu lähes 1,2 miljoonaa. Kaupunki on perustettu vuonna 1100.

Kuten pääomaa pitkään Kööpenhaminassa tietenkin useita mielenkiintoisia nähtävyyksiä – sekä historiallisia ja muita lajeja. Jotkut kaikkein kuuluisin teos on Pieni merenneito on Langelinie, Round Tower (pystytetty 1642 kun kaappiin torni Trinitatis kirkko) ja Tivoli (on Ruotsin kuuluisin huvipuisto, joka avattiin vuonna 1843).

Muuten on olemassa useita suuria linnan rakentaminen Kööpenhaminassa, jossa Amalienborgin linna on tärkein. Se rakennettiin kuninkaan asuinpaikka vuosina 1748-1760, ja on edelleen Tanskan hallitsijan pääasiallinen asuinpaikka. Rosenborg Castle, joka sijaitsee kauniissa puistossa Kongens Have, on vanhin linnoja kaupunkiin. Se on rakennettu vuonna 1632 – ja tällä hetkellä taloa historiallinen museo. Christiansborg Palace Slotsholmen noteerattiin ensimmäisen kerran vuonna 1730, mutta tuhoutui myöhemmin kahdessa tulipaloja. Tänään Christiansborg vihittiin vuonna 1907, ja tämä pitää parlamentin, korkeimman oikeuden ja Tanskan pääministeri.

Muut vanhemmat rakennukset kaupungissa ovat vanhimmat osat ovat Kööpenhaminan yliopisto, joka perustettiin jo vuonna 1479 (vanhin). Lähellä maannut St. Petri kirkko 1586. Muuten on olemassa useita suuria puistoja Kööpenhaminassa, jossa suuri Ørstedsparken on yksi suosituimmista virkistysalueita.

Muuten, Kööpenhaminassa on rikas kulttuurielämä, ja museon edessä on mainittava erityisesti National Museum, ja taidelaitokset, Valtion taidemuseo, Ny Carlsberg Glyptotek ja Thorvaldsenin Museum (joka on saanut alkunsa kuuluisa kuvanveistäjä Bertel Thorvaldsenin). Kaupungin uusin kulttuurimatkailukohde on vaikuttava oopperatalossa Holmen, joka vihittiin käyttöön vuonna 2005.

Kööpenhaminassa on tietenkin myös vilkas ja monipuolinen ostosmahdollisuuksista ja yöelämästä. Jalankulkijan alue ”planetaario” on yksi Pohjoismaiden tunnetuimpia ostosalue – ja vanhan satama-alue Nyhavn (kuten muinoin oli melko huono maine) on houkuttelevia ravintoloita peräkkäin.

Kööpenhaminan Kastrupin lentokentältä , joka on Skandinavian suurin lentoasema, sijaitsee Amager, 8 km kaakkoon Kööpenhaminan keskustasta.

Kaikki hinnat autonvuokraus Kööpenhamina kuuluu vastuuvakuutus, jopa yritysvakuutustoiminnan, varkausvakuutus ja lentoaseman veroa. Auton vuokraus Kööpenhaminassa ei ole koskaan ollut halvempaa. Hinnat sisältävät vertailtu tunnettuja yrityksiä kuten Sixt, Alamo, Hertz, Budget ja Europcar.

Suomi