Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Regensburg

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Regensburg sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Regensburg miniopas

Autovuokraamo Regensburg
Autonvuokraus Regensburg

Regensburg on hallinnollinen keskus alueella Oberpfalz – ja kaakkoiskulmassa Saksa, erityisesti kun joet Tonava ja Regen kohtaavat Baijerin osavaltiolle.Siellä on ollut asutusta toimipaikalla kivikaudelta lähtien, ja vuonna 179 jKrKr. Roomalaiset rakensivat ison linnoituksen. Tänään Regensburg on yli 130000 asukasta (2008).

Vuonna 1992 Rein-Main-Tonava Canal Regensburg valmiiksi, niin että nyt kaupunki sijaitsee väylä, joka – yhdessä Saksan suurten jokien – yhdistää Mustanmeren ja Pohjanmeren. Sisämaan kaupunki Regensburg on siis myös merkittävä satamakaupunki.

Tärkeimpiä nähtävyyksiä Regensburg on kaupungin monia kauniita kirkkoja. Goottilainen katedraali Regensburger Dom (lueteltu viimeinen osa 1200-luvulla) on hallitseva kaupunkikuvassa. On olemassa useita muita mielenkiintoisia kirkkoja – kuten Jakobskirche (Schottenkirche St. James), romaaninen basilika-luvun alussa 1100-luvulla. On syytä myös rauniot Stiftkirche Obermünster vuodesta 1010 Toinen erikoinen nähtävyys on vanha kivisilta, joka on jo käytössä keskiajan ristiretkeläiset.

Regensburg on myös useita suuria teattereita (kuten suuri Stadttheater am Bismarck Platz) – ja useita museoita ja muita kulttuurilaitoksia.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Nürnbergin lentokenttä sijaitsee 90 km luoteeseen Regensburg.