Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Nürnberg Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nürnberg Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nürnberg Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Nürnberg Lentokenttä
Autonvuokraus Nürnberg Lentokenttä – Kuva: © Flyplass Nürnberg GmbH

Nürnbergin lentokenttä (NUE) sijaitsee 5 km pohjoiseen Nürnbergin. Metro on paras kulkuväline päästä välillä Nürnberg ja lentokenttä on myös mahdollista matkustaa bussilla. Avis, Europvar, Hertz ja Sixt autonvuokraus yritykset tarjoavat palvelua lentoasemalla.

3.969.857 matkustajaa vieraili Nürnbergin lentokenttä vuonna 2009. Lentokenttä päämaja Air Berliini, joka lentää noin 50 eri kohteisiin, joista monet ovat vain tiettyinä vuodenaikoina.

Nürnbergin lentoasema on hyvä valikoima ravintoloita ja baareja ja kauppoja. Muita mukavuuksia ovat kampaamo, pankkiautomaatti, posti ja business lounge-tilassa.Mövenpick Hotel Nürnberg-Airport sijaitsee lentokentällä.